Országos U15-ös bajnokság, 29. forduló

MTK Budapest U15 - Diósgyőri VTK U15    0-1 (0-0)

Budapest, Deák Ferenc “Bamba” Sporttelep, 50 néző. Játékvezetők: Ősz Máté (Róka Krisztián, Mérei Levente).

MTK Budapest U15: Radnóti B. - Katona E., Béres M., Horváth B., Borisza B., Weisz M., Kugyela Z., Forró D., Kenesei N., Herczeg B., Lovász P. Vezetőedző: Moskovits Gábor. 

Diósgyőri VTK U15: Ferencsák Á. - Bathó T., Deményi Z., Vass L., Macsó M., Lichy K., Bodnár T., Pikó M., Silomon L., Molnár Á., Bánk A. Vezetőedző: Kovács Ádám.

Csere: Bánk A. helyett Homenszki R. a 41., Lovász P. helyett Sebestyén M. a 41., Lichy K. helyett Bacsa B., a 46., Forró D. helyett Kiss D. az 52., Horváth B. helyett Cseh Z. az 55., Kenesei N. helyett Csányi K. az 55., Bathó T. helyett Gál B. a 64., Macsó M. helyett Barta D. a 64., Weisz M. helyett Urbán M. a 66., Kugyela Z. helyett Fisch S. a 66. percben. 

Gólszerző: Gál B. (0-1) a 71. percben. 

Moskovits Gábor: - Örök igazság, hogy a futballt gólra játsszák, ebből a szempontból nem teljesítettünk jól, a Diósgyőr viszont egyszer betalált. Ettől függetlenül nem voltunk rosszak, nagyjából hatvan percig kontrolláltuk a meccset. Utána kicsit elfáradtunk. Most ilyen passzban vagyunk. Az elmúlt öt meccsen egy pontot szereztünk, és csak két gólt rúgtunk. Ez nem volt ránk jellemző, keressük az őszi formánkat. A Diósgyőrnek pedig gratulálunk. 

Kovács Ádám: - A mérkőzés első félidejében jobban játszott az MTK. Keveset birtokoltuk a labdát, nem tudtuk kontrollálni a játékot. A fordulás után azonban feljavultunk, helyzeteket alakítottunk ki. Az ilyen jó ellenféllel szembeni mérkőzések szolgálják a legjobban a gyerekek fejlődést. Gratulálok a csapatnak!