Az angol válogatott centere, Cheridene Green 1995-ben született. 2018-ban diplomázott a Tenesse Egyetemen az Egyesült Államokban, de a 2018/19-es szezonban még az egyetem színeiben sportolt. Hivatásosként a 191cm magas játékos az elmúlt két szezonban a lengyel Gorzow csapatát erősítette. Korábbi játékosunk, Shatori Walker Kimbrough  csapattársaként idén a harmadik helyen végző klubjában a lengyel bajnokságban 26 mérkőzésen 12,4 pontot és 7,6 lepattanót átlagolt, míg az Európa Kupában négy találkozón 12,8 pontot dobott átlagosan és leszedett mellé 10,3 lepattanót. Tori véleménye szerint Cheridene egy pozitív személyiségű, sokat dolgozó és rendkívül hasznos csapatember.

Völgyi Péter sportszakmai igazgató:
- Chanel Mokango-tól nehéz szívvel váltunk el, hiszen egy csupaszív játékost ismertünk meg személyében, sajnos a súlyos térdsérülése után nem tudott visszakerülni arra a szintre, ahogyan ő játszott nálunk, ezért a váltás mellett kellett döntenünk. Cheridene Green-től azt várom, várjuk, hogy stabilitást hozzon a védőlepattanózásunkban, palánk alatt harcos legyen mind támadásban, mind védekezésben, valamint arra számítunk, hogy az ő játékával tudjuk növelni a gyűrűhöz közel szerzett kosaraink számát. Földi Attila vezetőedzőnek Cheridene érkezésével számos variációs lehetősége lesz a csapatvédekezés felépítésében. Remélem, hogy villámgyorsan beilleszkedik majd csapatunkba. 

A 2019-es Európa-bajnokságon Nagy-Britanniával negyedik helyet szerző sportoló augusztus második felében érkezik Miskolcra.