Országos U17-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 1. forduló - pótolt mérkőzés

ETO FC Győr U17 - Diósgyőri VTK U17 5-0 (3-0)

Győr, ETO Stadion, 50 néző. Játékvezető: Árpád Alex Márk, Kiss Gábor, Szabó Botond. 
ETO FC Győr U17: Csáktornyai M. - Kelemen M., Horváth B., Kulcsár M., Kráz T., Vingler L., Balogh Á., Bánáti K., Moharos L., Klausz M., Huszár M. Vezetőedző: Laczkó János. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Homenszki R., Bodnár T., Horváth Zs., Kiss M:, Kövesi K., Ferencsik B., Sebestyén Á., Bathó T., Bedő D., Silimon L. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Bodnár T. helyett Bacsa B. a 46., Bathó T. helyett Sáreczki Sz. a 46., Kráz T. helyett Bíró B. az 54., Kiss M. helyett Paizs J. az 57. Sebestyén Á. helyett Gyenes F. a 60., Moharos L. helyett Bajtel B. a 65., Balogh Á. helyett Török D. a 76., Bánáti K. helyett M. Ivanicja a 76., Klausz M. helyett Sós L. a 76. percben. 
Sárga lap: Moharos L. a 26., Vingler L. az 59., Silimon L. a 68., Balogh Á. a 68., Horváth Zs. a 89., Kelemen M. a 90. percben. 
Gólszerző: Vingler L. (1-0) a 24., Moharos L. (2-0) a 32., Huszár M. (3-0) a 36., Huszár M. (4-0) a 60., Balogh Á. (5-0) a 74. percben. 

Laczkó János: - Hazai pályán nyilván törekedtünk arra, hogy a saját futballunk domináljon, de egy nagyon szervezett Diósgyőrrel találkoztunk. Annak örülök, hogy a támadások során az adódó lehetőségeinket maximálisan kihasználtuk. 

Miskei Attila: - A mérkőzést remek felfogásban kezdtünk, az elveinket egyáltalán nem adtuk fel. Ugyanakkor az is igaz, hogy sokat kell dolgozunk azért, hogy a ki nem kényszerített hibák eltünjenek a futballunkból, mert ezzel hozzuk magunkat nehéz helyzetbe. Annak pedig kimondottan örülök, hogy a kisebb korosztályból érkező játékosok jól helytálltak, és felhívták magukra a figyelmet.