Országos U17-es bajnokság, 
B csoport, 1. forduló

MOL Fehérvár FC U17 - Diósgyőri VTK U17 5-2 (0-2)

Székesfehérvár, 50 néző. Játékvezető: Kondákor Péter, Kondákor Trisztián,  Kondákor Márk. 
MOL Fehérvár U17: Tibor J. - Dobos Z., Pikács B., Horváth K., Borombós M., Szalai Á., Conces R., Pető M., Gajdóczi K., Futsek F., Varga N. Vezetőedző: Zimmermann Tamás. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Paizs J., Kövesi K., Fekete V., Sebestyén Á., Ferencsik B., Lichy K., Ferencsik S., Demeter M., Balázsi L., Bedő D. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Pikács B. helyett Kecskés M. a 46., Szalai Á. helyett Berecz K. a 46., Varga N. helyett Lehota R. a 60., Lichy K. helyett Sipos Zs. a 61., Sebestyén Á. helyett Bacsa B. a 72., Ferencsik S. helyett Bodnár B. a 72., Paizs J. helyett Molnár Á. a 74., Borombós M. helyett Németh P. a 76., Conces R. helyett Kiss M. a 76. percben. 
Sárga lap: Kövesi K. a 44., Ferencsik S. a 45., Sebestyén Á. a 47., Horváth K. az 52., Fekete V. az 55., Bedő D. a 85. percben. 
Gólszerző: Fekete V. (0-1) a 22., Demeter M. (0-2) a 33., Gajdóczi K. (1-2) a 47., F. Futsek (2-2) a 60., F. Futsek (3-2) a 70., Pető M. (4-2) a 84., Pető M. (5-2) a 90+1. percben. 

Zimmermann Tamás: - Nagyon örülök a győzelemnek, amire a második félidő alapján teljes mértékben rászolgált a csapatunk. Felállást változtattunk, ennek hatására a DVTK labdakihozatala nem működött olyan jól, mint az első harminc percben. Jó ütemben tudtunk váltani, ebben látom a győzelem kulcsát, gratulálok a srácoknak!

Miskei Attila: - Az első félidő jól alakult számunkra, a fordulás után azonban egy gyors hazai gól megváltoztatta a mérkőzés képet, ezután sajnos belementünk egy felesleges adok-kapokba. Jobban kell kezelnünk ezeket a helyzeteket, akármi történik a pályán, nem szabad hagyni, hogy kizökkentsenek bennünket a ritmusból. Sajnos most ez történt, amiből tanulnunk kell. A fehérvári pontrúgásokat biztos, hogy sokszor vissza fogjuk nézni, mert ezek után született a vendéglátók valamennyi találata.