Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 8. forduló

Békéscsaba 1912 Előre U16 - Diósgyőri VTK U16 1-0 (1-0)

Békéscsaba, 40 néző. Játékvezető: Hagymási Attila, Markó László, Katona György. 
Békéscsaba 1912 Előre U16: Balogh L. - Sinka D., Rostás Sz., Avramucz D., Stumpf G., Sirokmán D., Vas M., Jass N., Szemenyei B., Urbán Á., Dávid K. Vezetőedző: Dávid Sándor Zsolt. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Major M., Rem D., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Bathó T., Paksai R., Boros B., Molnár Á., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Bánk A. helyett Briz Cs. a 46., Boros B. helyett Kiss M. a 46., Molnár Á. helyett F. Gradzilo az 53., Homenszki R. helyett Sáreczki Sz. a 60., Jass N. helyett Vörös B. a 63., Dávid K. helyett Balogh Zs. a 63., Rostás Sz. helyett Igricz M. a 72., Tóth Zs. helyett Pikó M. a 74. percben. 
Sárga lap: Tóth Zs. a 37., Boros B. a 45., Bathó T. a 60., Briz Cs. a 70., Vas M. a 83., Stumpf G. a 87. percben. 
Gólszerző: Vas M. (1-0) a 33. percben. 

Dávid Sándor Zsolt: - Komoly energiát "toltunk" a mérkőzésbe és véleményem szerint mindkét csapat játékosai hasznos tapasztalatokkal lettek gazdagabbak. Természetesen nagy öröm számunkra, hogy a mi sikerünkkel zárult a találkozó, ezzel egy kis visszaigazolást kaptak a srácok, hogy van értelme keményen dolgozni a hétköznapokon. 

Kádár László: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, több lehetőség is adódott előttünk, amiből sajnos nem sikerült az ellenfél kapujába találnunk. Ebből a szempontból továbbra is dekoncentráltság jellemzi a csapatot, nem vagyunk elég határozottak, precízek, pontosak. Az első félidőben szinte végig domináltunk, de egy labdakihozatalba hiba csúszott, amit az elllenfél kihasznált és megszerezte a vezetést, és mint később kiderült ezzel a győzelmet is. A fordulás után jobban kinyiltunk, próbáltuk a védekezést feljebb tolni, és türelmetlenek is voltunk. Igyekszünk mentálisan összeszedni magunkat és a következő fordulóban javítani a mérlegünkön.