Leány Országos U17-es bajnokság, 18. forduló

Puskás Akadémia FC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 4-0 (2-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 30 néző. Játékvezető: Béd Imre, Oláh Izabella.
Puskás Akadémia FC LU17: Széchenyi Sz. - Futaki F., Steyer E., Harmat S., Peszlen D., Móri N., Németh V., Nagy N., Molnár H., Égi B., Jánoska M. Vezetőedző: Halászi Kinga Tamara. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Oláh Cs., Kemenyiczki L., Szondi Zs., Galambosi P., Székely E., Kiss D., Majnár A., Veres V., Magyar H., Papp S. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Peszlen D. helyett Bene N. a 46., Majnár A. helyett Nagy G. az 51., Harmat S. helyett Eperjesi V. a 62., Szondi Zs. helyett Süveges-Győrfi L. a 71., Magyar H. helyett Dervalics D. a 71. percben. 
Gólszerző: Égi B. (1-0) a 15., Nagy N. (2-0) a 40., Égi B. (3-0) az 54., Nagy G. (öngól, 4-0) a 81. percben. 

Halászi Kinga Tamara: - Egy nagyon szimpatikus csapat ellen sikerült megszereznünk a győzelmet. Végig uraltuk a mérkőzést, sok helyzetet kialakítottunk, és több jó egyéni teljesítménnyel párosult a játék. Gratulálok a csapatnak, és további sok sikert a DVTK-nak.

Csiszár Szabolcs: - Sajnos ezúttal nem volt meg a megfelelő koncentráció, ezért az eredmény sem alakulhatott másképp. Tanulunk a mérkőzésből, és folytatjuk a jól megkezdett utunkat. Gratulálok a Puskás Akadémiának, és további sok sikert kívánok nekik!

Fotó: www.pfla.hu