Országos Leány U19-es bajnokság, 1. forduló

Puskás Akadémia FC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 5-1 (1-1)

Felcsút, 50 néző. Játékvezető: Klujber Kristóf, Havasi-Németh Kristóf, Szabó Bence Gergő.
Puskás Akadémia FC LU19: Dannback E. - Tóth Zs., Peszlen D., Móri N., Németh V., Nagy N., Helmeczi P., Fodó K., Szabó E., Harmat S., Jánoska M. Vezetőedző: Einger Eszter. 
Diósgyőri VTK LU19: Bényei B. - Kemenyiczki L., Horváth L., Havasi B., Zahár F., Péter Dzs., Oláh Cs., Kiss D., Veres V., Komlós L., Papp S. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Csere: Zahár F. helyett Süveges-Győrfi L. a 46., Németh V. helyett Szarvas S. a 46., Harmat S. helyett Vicz L. a 46., Horváth L. helyett Varga E. az 54., Péter Dzs. helyett Dudás E. az 54., Nagy N. helyett Cvetnics D. a 75., Kemenyiczki L. helyett Balla D. a 82. percben. 
Sárga lap: Varga E. a 82. percben. 
Gólszerző:  Papp S. (0-1) a 2., Nagy N. (1-1) a 14., Móri N. (2-1) a 61., Móri N. (3-1) a 70., Tóth Zs. (4-1) a 78., Tóth Zs. (5-1) a 80. percben. 

Einger Eszter: - Egy kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést. A Diósgyőr ezt ki is használta és gyorsan vezetést is szerzett. Első félidőben a szakadó eső kicsit rányomta a bélyeget a játékra. A fordulás után viszont érvényesíteni tudtuk az akaratunkat és végül és nagyobb arányú győzelmet sikerült aratni. 

Bánföldi Zoltán: - Az első félidővel elégedett vagyok, mert egy igen jó képességű csapattal partiban voltunk. Sajnos a második félidőben a játékunk negatív irányba változott, és ez meg is pecsételte a mérkőzés kimenetelét. Ettől függetlenül jó egyéni teljesítmény is volt. Sok sikert az ellenfelünknek és gratulálunk a győzelmükhöz.