Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 14. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U12 - Diósgyőri VTK U12 2-1 (0-0)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Nemcsik József. 
Nyíregyháza Spartacus FC U12: Nagy L. - Barta R., Kosztyu K., Sallai M., Kenyeres D., Hanusi K., Sallai D., Jáger Á., Cservenyák N. Csere: Varga B., Száfta M., Varga Á., Nagy Zs., Balla B., Oláh K. Vezetőedző: Marcsek Zoltán. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Kapitány D., Váradi S., Vigh V., Orbán M., Német Z., Tóth M., Bárány N., Sőregi N. Csere: Teleki Z., Bárány K., Varga R., Pelyhe Á., Tasnádi Zs., Farkas A., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 
Gólszerző: Sallai M. (1-0) a 49., Tóth M. (1-1) a 74., Sallai M. (2-1) a 80. percben. 

Marcsek Zoltán: - Két harcos csapat találkozott, és remek mérkőzést játszottunk egymással. A vendégek ugyan mezőnyfölényben voltak, és több helyzetet is kialakítottak, de a kapusaink szenzációsan védtek. Az ellenfél kapuja előtt pedig hatékonyabbak voltunk, ez döntött a javunkra. Gratulálok a fiúknak, egy nagyon szimpatikus ellenfelet győztünk le.

Nyeste János: - Nem sikerült jól az utolsó bajnoki mérkőzésünk, sajnos a nyíregyházi teljesítményünk és a játékunk is tükrözi a heti felkészülésünket.  Az utolsó negyedben nyújtottunk megfelelő teljesítményt, ekkor sikerült kiegyenlíteni és folyamatosan jöttek a helyzetek. Bíztunk benne, hogy meg tudjuk szerezni a győztes gólt, ebben az időszakban sokat is tettünk érte. Egy hosszú labdát azonban nem jól reagáltunk le és az utolsó percben egy újabb büntetővel megszerezte a győztes gólt a Nyíregyháza, amihez gratulálok nekik. A saját csapatunknak gratulálok az őszi szezonban nyújtott teljesítményhez.