Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Debreceni VSC-DLA U15 2-5 (1-3)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Iván Kornél (Fancsalszki András, Horváth Ákos).
Diósgyőri VTK U15: T. Molokopieiev - Farkas R., M. Zserebickij, Juhász K., Y. Vakuliak, Varga I., Meggyesfalvi B., Bordás B., Vinga Z., Szita I., Filkóházi Á. Vezetőedző: Kovács Ádám. 
Debreceni VSC-DLA U15: Balogh T. M. - Veres Á., Krizsán Z., Kiss B., Bartha A., Nyikos B., Asztalos N., Rónai B., Tóth S., Pelles P., Pál I. Vezetőedző: Kolozsi Gergő.

Csere: Krizsán Z. helyett Kovács T. a 41., Farkas R. helyett Gulácsi M. a 41., Filkóházi Á. helyett Juhos Á. a 41., Szita I. helyett Zsilvölgyi Cs. a 47., Balogh T. Márk helyett Csontos M. az 52., Tóth S. helyett Di Mundo az 52., Pelles P. helyett Kóka K. az 52., Bordás B. helyett Kristóf Z. az 52., Pál I. helyett Duboczki D. az 58., Juhász K. helyett Bári Z. a 63., Vinga Z. helyett Kapusi Zs. a 63., Veres Á. helyett Curcin A. a 70. percben. 
Sárga lap: Y. Vakuliak a 8., Asztalos N. a 68. percben. 
Gólszerző: Y. Vakuliak (1-0) a 10., Nyikos B. (1-1) a 18., Bartha A. (1-2) a 31., Nyikos B. (1-3) a 33., Bartha A. (1-4) a 45., Varga I. (2-4) az 51., Kóka K. (2-5) a 77. percben. 

Kovács Ádám: - Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült is megszerezni a vezetést. Ezután viszont a buta hibáinkból az ellenfél meg tudta fordítani az eredmenyt. Pozitívum számunkra, hogy sikerült gólokat szereznünk és voltak helyzeteink. Összeségében a DVSC megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, amihez gratulálok nekik!

Kolozsi Gergő: – A találkozó elején vezetést szerzett a hazai csapat, amely után sikerült rövid időn belül megfordítanunk a mérkőzést és megérdemelten megnyerni. Az örömünket beárnyékolja Pál Pisti sérülése, kívánunk neki minél gyorsabb felépülést és várjuk vissza a csapatba!

Fotó: Balla Miklós