Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 6. forduló

MOL Fehérvár U19 - Diósgyőri VTK U19 3-0 (1-0)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 30 néző. Játékvezető: Fehér Viktor (Fontányi Liza, Köves Kristóf).
MOL Fehérvár FC U19: Balaskó I. - Gajdóczi K., Horváth K., Rétfalvi Zs., Berecz K., Zoboki L., Polgár P., Conces R., Ódor M., Gulyás A., Bedics T. Vezetőedző: Vajda Géza. 
Diósgyőri VTK U19: Dojcsák B. - Bodnár B., Paksai R., Fercsák R., Tóth Zs., Paizs J., Sebestyén Á., Lichy K., Balázsi L., Bacsa B., Ferencsik B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Paizs J. helyett Ádám N. a 46., Berecz K. helyett Németh P. a 46., Conces R. helyett Bertók D. a 46., Zoboki L. helyett Tokody B. az 58., Ferencsik B. helyett Z. Khameliuk a 61., Ódor M. helyett Lehota R. a 67., Tóth Zs. helyett Homenszki R. a 68., Sebestyén Á. helyett Deményi Z. a 73., Balázsi L. helyett Bathó T. a 73. percben. 
Sárga lap: Horváth K. a 65., Bathó T. a 77., Bacsa B. a 78. percben.
Gólszerző: Zoboki L. (1-0) az 5., Németh P. (2-0) a 52., Polgár P. (3-0) a 84. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Egy védelmi hibát követően hamar gólt kaptunk, de ez nem fogta meg a csapatot. Jól futballoztunk, domináltunk. A középső zónában történő labdaszerzések utáni átmenetekből több helyzetet kialakítottunk, de ezeket sajnos dekoncentráltság miatt nem használtuk ki. Ettől függetlenül elégedett voltam a látottakkal, mert a tanult játékelemeket jól alkalmaztuk. A fordulás után is megtartottuk a fölényüket, ám ez hatékonysággal nem párosult. Az ellenfelünk azonban az adódó hibáinkat könyörtelenül kihasználta, így sima győzelmet aratott ellenünk. A találkozó második felében Fercsák kivételével csak és kizárólag U17-es játékosok voltak a pályán. Ebben a félévben minden fiatalabb játékosnak lehetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy megszokják az idősebb korosztály tempóját, ritmusát, párharcait, játékát. Természetes, hogy ez az eredményesség rovására megy, de ezzel előzetesen is tisztában voltunk. Ez a tendencia nem fog megváltozni az utolsó öt meccsen sem. A fiatalok érdekében továbbra is a felfelé áramlást fogjuk segíteni.