Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 6. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Skultéti Csaba (Kóródi Ferenc, Fekete Tibor). 
Diósgyőri VTK: Balázs Á. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Feczesin K., Varga I., Meggyesfalvi B., Oláh R., László Zs., László S., Méhes K. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
ETO FC Győr: E. Uzoni - Havasi Cs., Szarka B., Sárkány S., Prettenhoffer M., Lukácsy M., Badics G., Farkas D., Algács N., Somogyi Á., Garamszegi-Géczy Á. Vezetőedző: Nagy László. 

Csere: Oláh R. helyett Khier Bek Á. a 48., Somogyi Á. helyett Pázmány Z. az 59., Garamszegi-Géczy Á. helyett Tóth O. az 59., Szabó M. helyett Nagy M. a 75., Feczesin K. helyett Lengyel V. a 75., Meggyesfalvi B. helyett M. Zserebickíj a 75., Farkas D.. helyett Kovács D. a 76., Álgács N. helyett Csiszár-Piedl D. a 76., Méhes K. helyett Bordás B. a 84., Lukácsy M. helyett Mészáros Á. a 87. percben. 
Sárga lap: Algács N. a 35., Oláh R. a 37., László S. a 41., Farkas R. a 80., E. Uzoni a 87., Tóth O. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Tóth O. (0-1) a 71. percben. 

Icsó Zsolt: - Az eredmény ellenére dicséretet érdemel a csapatom. Az elsőtől az utolsó percig nagy szenvedéllyel és fegyelmezetten futballoztak. Sajnálom, hogy a nagy lehetőségeinket nem tudtunk gólra váltani. Ebben a mérkőzésben az eredményt tekintve több volt, de amit időnként jàtékban és a meccs egészét nèzve mentálisan nyújtottuk az rendben volt, és bizakodásra ad okot!

Fotó: Balla Miklós