Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 3-4 (0-2)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Varga Flórián (Zsélyi Csaba, Szász Kornél).
Diósgyőri VTK: Soós B. - Kovács D., Miskolczi D., Gyenes R., Szénási S., Tucsa Sz., Nagy B., Purzsa X., Derzsényi Á., Szakos B., Zanócz Á. Vezetőedző: Kovács Ádám. 
ETO FC Győr: Zója-Katona M. - Csorba N., Csiszár M., Csorba D., Badics G., Varga M., Décsy Á., Farkas D., Pálfalvi R., Gombás M. Vezetőedző: Bognár Zsolt. 

Csere: Miskolczi D. helyett  Kiss L. a 46., Kovács D. helyett  B. Kovalov az 56., Badics G. helyett Varga M. a 63., Gombás M. helyett Turcsik B. a 66., Szénási S. helyett Kapitány G. a 71., Gyenes R. helyett Ferenczi S. a 89., Varga M. helyett N. Khodak a 90. percben. 
Sárga lap: Szénási S. a 24., Purzsa X. a 38., B. Kovalov a 77., Zója-Katona M. a 90. percben. 
Gólszerző: Varga M. (0-1) a 17., Farkas D. (0-2) a 22., Varga M. (0-3) az 51., Purzsa X. (1-3) az 57., Szakos B. (2-3) az 59., B. Kovalov (3-3) a 64., Csiszár M. (3-4) a 69. percben. 

Kovács Ádám: - A mérkőzés első húsz percében túl mélyen és passzívan védekeztunk, aminek köszönhetően többet birtokolta a labdát a Győr. Később ezen változtattunk, nagy nyomást helyeztünk rájuk. Ennek az lett az eredménye hogy sikerült kiegyenlíteni, és helyzetünk volt a mérkőzés megfordítására is. Ahelyett azonban, hogy mi lőttünk volna gólt, mi kaptunk. Büszke vagyok a srácokra a mentalitásuk miatt és azért, mert nehéz helyzetből visszajöttek a meccsbe.