Egészen elképesztő hazai program vár kosárlabda csapatunkra a következő hónapban: november 22. (szerda) és december 20. (szerda) között ugyanis hat alkalommal fogadjuk ellenfeleinket a DVTK Arénában. Az Euroligában négy, míg a hazai bajnokságban két összecsapás vár majd Völgyi Péterre és csapatára.

A leendő ellenfeleink névsora pedig egészen páratlan: az Euroligában sorrendben a spanyol bajnok Valencia, az Euroligában aktuálisan címvédő török Fenerbahçe, az Európa Kupa-címvédő francia Lyon és az olasz bajnok és Euroliga-bronzérmes Schio érkezik majd hozzánk. A bajnokságban is egymást érik majd a parázs rangadók, hiszen a tavalyi ezüstérmes Győr és a negyedik helyezett Szekszárd lesz az ellenfelünk.

Ha Te sem akarsz lemaradni egyik csúcsmeccsről sem, akkor kedvezményes jegycsomagunkat pontosan Neked találtuk ki: ha mind a hat mérkőzésre megvásárolod a belépődet, a jegycsomag összesen 8000 forintba kerül! Ha Te is azt tervezed, hogy az Aréna lelátóiról buzdítod majd a lányokat minden találkozón, akkor ez az ajánlat egyenesen Neked szól! Vásárold meg a jegycsomagunkat a DVTK Aréna recepcióján, vagy akár online a DVTK Aréna oldalon is: ehhez nincs más dolgod, mint minden mérkőzésre egy-egy jegyet a kosaradba tenni, és automatikusan érvényesül a kedvezmény az oldalon!

Igazi, hamisítatlan kosárlabda-hónap következik Diósgyőrben, ne maradj le te sem a szezon legjobb hazai mérkőzéseiről!  Találkozzunk a lelátón a Rangadók havában!

Rangadók hava program

Euroliga A-csoport 6.forduló

2023. november 22., szerda
18:00 DVTK HUN-Therm - Valencia Basket Club (ESP) Jegyvásárlás

Euroliga A-csoport 7. forduló

2023. november 29., szerda
18:00 DVTK HUN-Therm - Fenerbahçe Alagöz Holding (TUR) Jegyvásárlás

Tippmix Női NB I. A-csoport 7. forduló

2023. december 3, vasárnap
17:30 DVTK HUN-Therm - SERCO UNI Győr Jegyvásárlás

Euroliga A-csoport 8.forduló

2023. december 6., szerda
18:00 DVTK HUN-Therm - LDLC Asvel Feminin Lyon (FRA) Jegyvásárlás

Tippmix Női NB I. A-csoport 9. forduló

2023. december 17., vasárnap
17:00 DVTK HUN-Therm - TARR-KSC Szekszárd Jegyvásárlás

Euroliga A-csoport 10. forduló

2023. december 20., szerda
18:00 DVTK HUN-Therm - Beretta Famila Schio (ITA) Jegyvásárlás