Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 11. forduló

Paksi FC - Diósgyőri VTK 0-0

Paks, Játékvezető: Laki Fülöp (Földi Marcell Péter, Bősze Zsombor).
Paksi FC: Ulbert B. - Májik G., Jáksó G., Éger Zs., Marcsa D., Soós F., Juhász B., Turi Cs., Perczel Á., Verbulecz B., Dörömöző F. Vezetőedző: Wiesner József. 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Farkas R., Kiss L., V. Khomenko, Gyenes R., Jászberényi P., Szénási S., B. Kovalov, Kiss B., Szakos B., Kuznyecov D. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Szénási S. helyett Tucsa Sz. a 46., Dörömböző F. helyett Balogh B. a 70., Farkas R. helyett Győrfi D. a 70., Turi Cs. helyett Tillman M. a 80., Gyenes R. helyett Miskolczi D. a 90., Jászberényi P. helyett Derzsényi Á. a 90., B. Kovalov helyett Kapitány G. a 90. percben. 
Sárga lap: V. Khomenko a 35., Turi Cs. a 40., B. Kovalov a 67., Kuznyecov D. a 89. percben. 

Takács Péter: - Azt szokták mondani Olaszországban, hogy a tökéletes meccs a 0-0. Nos ezzel azèrt vitatkoznék, de az tény, hogy egy igazi férfias összecsapás alakult ki a pàlyán. Két eltérő gondolkodást játszó csapat talàlkozott. Ez azért hasznos, mert ezt is megtapasztalták a sràcok, hogy milyen, ha nálunk van a labda és a türelmes labdajáratások után tudatosan jutunk el helyzetekig. Ez is megvalósult, de a kapu előtt nem voltunk hatékonyak. Az ellenfèl végig szervezett volt és vàrta a kontra játékban rejlő lehetőségeket. Egyik csapat se tudott élni a kapu előtti helyzeteivel, így igazságos döntetlen született. Köszönöm ezt a két hetet a csapatnak, mert végig apait-anyait beleadva melóztak és meccseltek. Szeretném megköszönni a stábomnak a segítséget, amit az ősz folyamán végig érezhettem. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.