Női Futsal NB I., 11. forduló

Újpest FC - DVTK-Vénusz 4-7 (1-5)

Kistarcsa, Játékvezető: Fábián Balázs (Kulcsár Dániel, Szalma Balázs).
Újpest FC: Kulcsár P. - Singer-Kakuk A., Nagy Sz., Kerekes K., Botka B. Csere: Mátyás N., Király D., Markó M., Zsigmond-Tóth B. Vezetőedző: Tóth László.
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Újvári K., Horváth L., Lipták A., Molnár E. Csere: Gyarmathy F., Fukler-Váradi C., Visnyánszki D., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 

Gólszerző: Horváth L. (0-1) az 1., Újvári K. (0-2) a 10., Molnár E. (0-3) a 11., Molnár E. (0-4) a 12., Markó M. (1-4) a 16., Molnár E. (1-5) a 17., Mátyás N. (2-5) a 29., Markó M. (3-5) a 30., Horváth L. (3-6) a 32., Horváth L. (3-7) a 33., Mátyás N. (4-7) a 36. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Nehéz meccsen megérdemelt győzelmet arattunk. Sérülés miatt két tapasztalt játékosunk, Fukler-Váradi Cintia és Kovács Alíz nem léphetett pályára, a többieknek viszont sikerült őket is pótolni. A meccs elején gólokat szereztünk, innentől kezdve pedig a mi forgatókönyünk szerint alakult minden. Az első játékrészben megalapoztuk a sikert, a fordulás után viszont már hiányzott belőlünk az állóképesség és a higgadtság. A kapusunk azonban kiválóan védett, így megtartottuk a magabiztos előnyünket. Örülök az idegenbeli győzelemnek, szép volt, lányok!