Leány Országos U15-ös Bajnokság, 13. forduló

Diósgyőri VTK - Pécsi MFC 0-10 (0-7)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Görzsöny Péter (Fintor Szilvia, Horváth Dóra). 
Diósgyőri VTK: Ádám H. - Tugyi D., Plopp G., Balla F., Tyukodi K., Értékes E., Váradi T., Bodnár H., Hajdu M., Stumpf B., Szabó J. Vezetőedző: György Gábor. 
Pécsi MFC: Hollósi E. - Szabó R., Troll V., Kiss E., Sörös O., Tóth Z., A. Mirella, Horváth H., Hajdu B., Pintér R., Szögi N. Vezetőedző: Bolboaca Sergiu. 

Csere: Szabó R. helyett Fusch R. a 20., Tyukodi K. helyett Bancsók K. az 50., Sörös O. helyett Varró A. az 57., Stumpf B. helyett Kisgergely M. a 68. percben. 
Gólszerző: Troll V. (0-1) a 12., Tóth Z. (0-2) a 14., Sörös O. (0-3) a 22., Troll V. (0-4) a 25., Tóth Z. (0-5) a 33., Troll V. (0-6) a 38., Troll V. (0-7) a 39., Pintér R. (0-8) a 43., Tóth Z. (0-9) az 53., Tóth Z. (0-10) a 74. percben. 

György Gábor: - Tudtuk, hogy a Pécs az egyik legerősebb csapat. Tudtuk, hogy jobb képességű, képzettebb játékosaik vannak. Ezzel nincs semmi baj, de ahelyett hogy megfelelő hozzáállással ezt kompenzálni próbáltuk volna, épp ellenkezőleg történt. Három-négy játékosunk teljesítménye elfogadhatatlan volt. Ilyen mentalitással annak idején az "utcák-terek" bajnokságában a pálya közelébe sem mehettünk volna. Ha ezt lehet tovább fokozni, mindehhez még nagyfokú gyávaság is párosult. A régi klasszikusból a "gyáva oroszlán" vérengző vadállat volt hozzánk képest. Természetesen gratulálok a Pécs csapatának. Klasszis különbség volt a két csapat között.