Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK - Vasas Kubala Akadémia 5-2 (3-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Kovács Máté (Boda Viktor, Elischer Márk).
Diósgyőri VTK: Németh B. - Major M., Kiss L., Kövesi K., Temesvári M., N. Kovalenko, B. Furdetskyi, Paksai R., Tóth Zs., Z. Khameliuk, Bodnár B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Vasas Kubala Akadémia: Kiszely D. - Aradi A., Rehó B., Balázs O., Sus K., Kovács T., Kovács K., Pócs B., Hős Zs., Márta L., Bárány G. Vezetőedző: Tóth János. 

Csere: Kövesi K. helyett Horváth Zs. a 37., Hős Zs. helyett Loboda L. a 46., Márta L. helyett Laudán Cs. a 46., Kiss L. helyett Vass L. a 46.,  Rehó B. helyett Pál D. a 61., Pócs B. helyett Horváth Sz. a 61., Bodnár B. helyett Szőke Á. a 62., Major M. helyett Silimon L. a 62., N. Kovalenko helyett Macsó M. a 67. percben. 
Sárga lap: Pócs B. a 32., Bodnár B. a 32., Bárány G. a 77., Kovács K. a 78. percben. 
Gólszerző: Z. Khameliuk (1-0) a 9., N. Kovalenko (2-0) a 19., B. Furdetskyi (3-0) a 30., Tóth Zs. (4-0) az 52., Horváth Sz. (4-1) a 63., Kovács K. (4-2) a 72., Horváth Zs. (5-2) a 75. percben. 

Takács Péter: - Túlzás lenne kijelenteni, hogy tiki-takával nyertünk, de a cél szentesíti az eszközt. Ezúttal is egy nagyon vagány Diósgyőrt láttam, a csapat érdekében mindenki félretette az egóját. Voltam én is csere, utáltam a kispadon ülni. Megértem a srácokat, sőt tetszik is, ha ez nem “izlik” nekik, de sajnos a focit tizenegyen játsszák. A meccs előtt egy kicsit erről kellett beszélgetni velük, de mindenki odatette magát. Daráltak, csúsztak-másztak. Ugyanakkor még mielőtt mindenki kiosztaná magának az aranylabdàt, megjegyzem: tudunk ettől jobban is játszani. Nyertünk, mert dacosak és igazi diósgyőriek voltunk. Van még miben javulnunk az egy az egy ellen védekező csapat ellen, de legalább tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk. A pimaszság a foci része, szóval kellet ötödik gól, hogy ne nehezítsük meg a saját dolgunkat. Gratulálok a srácoknak. Az indexet kiraktuk, nagyon szeretnénk most már előzni.