Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 23. forduló

Illés Akadémia - Diósgyőri VTK 2-2 (1-1)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep, Játékvezető: Borhy György Szilárd (Jávorcsik Márk, Szabó Christopher Bence). 
Illés Akadémia: Hajba B. - Takács Á., Orbán R., Molnár B., Reiber M., Módly S., Fonnyadt Z., Fazakas D., Bock B., Magadics M., Szabó B. Vezetőedző: Körhöcz György. 
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Szemes L., Puskás Z., B. Samsyka, Martis M., Bialkó Z., G. Rados, Fecske A., Kovács Á., S. Ziadi, Juhász H. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Csere: Reiber M. helyett Bujdos B. a 41., Magadics M. helyett Szalma Z. a 41., Kovács M. helyett Béner F. a 41., B. Samsyka helyett T. Pashaiev a 41., Kovács Á. helyett Kelemen Z. az 52., S. Ziadi helyett Schön B. az 52., Orbán R. helyett Lakatos L. a 62., Bock B. helyett Németh B. a 67., Szabó B. helyett Szakács B. a 67., G. Rados heylett R. Vaidych a 67., Fecske A. helyett Farkas D. a 67., Martis M. helyett Balogh B. a 67., Módly S. helyett Székely M. a 72. percben. 
Sárga lap: B. Samsyka a 17., G. Rados a 38., Szabó B. a 39. Fecske A. a 47. percben. 
Gólszerző: B. Samsyka (0-1) az 1., Bock B. (1-1) a 27., T. Pashaiev (1-2) a 49., Orbán R. (2-2) az 52. percben. 

Germán Gábor: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első percben megszereztük a vezetést és kontrolláltuk a játékot. A félidő közepén egy harminc méterről kapura ívelő labdából egyenlíteni tudott az Illés Akadémia. A második játékrészben tovább támadtunk és újra megszereztük a vezetést, ezen kívűl három kapufát is rúgtunk. Ezután egy szöglet utáni kavarodásból szerzett találatot az ellenfelünk. A helyzeteink alapján nyerhetünk volna, de amíg ilyen könnyű gólokat kapunk, addig a saját helyzetünket nehezítjük meg.