A Hajdúszoboszlói SE szervezésében került megrendezésre a hetedik régiós MDL forduló, ahová ezúttal kilenc játékos, köztük öt diósgyőri dartsos nevezett. A csoportküzdelmek során egy négy és egy öt fős csoport alakult ki, ahonnan Dupcsák Vanda és Kriston Szabolcs nem tudott az első három közé kerülni, amivel a 9. helyen zártak.

Az egyenes kieséses szakaszban a négy közé kerülésért diósgyőri párharc alakult ki az alsó ágon, amit Lévay Máté tudott megnyerni 4:1 arányban Tóth Boglárka ellenében, míg a felső ágon Kozma Zsolt döntő legben esett ki, amivel mindketten az ötödik helyet szerezték meg. Lévay Máté az elődöntőben folytatva jó sorozatát hat legben győzött 12 nyilas leggel lezárva a párharcot, majd a fináléban egy végletekig kiélezett találkozón 0:3-ról fordítva szerezte meg az aranyérmet kiváló játékkal.

A régiós ranglistán győzelmével Lévay Máté átvette a vezetést, míg Nagy Viktor továbbra is a harmadik helyen áll, Pollák István Zétény pedig a hetedik pozícióban is országos döntős helyet foglal el.