A tornán négy vármegye - Bács-Kiskun, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok - csapatai képviseltették magukat. A verseny kuparendszerű lebonyolításban zajlott le.
A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapatot a DVTK Akadémia miskolci sportolói-, valamint regionális csapatainak játékosai alkották, csakúgy, mint az edzői stábot: a Csipkó Barbara, Koncz Judit páros mindkét tagja egyaránt a DVTK Kosárlabda Akadémia edzői csapatát erősíti.
Az elődöntőben a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei együttes Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatával találkozott, ahol győzedelmeskedtek, ezért az aranyérem megszerzéséért harcolhattak Bács-Kiskun vármegye legjobbjai ellen, melyet 87-24-es arányban meg is nyertek.
A torna végeztével megválasztották az All-Star csapat tagjait is, melybe Laczkó Hanna és Fabók Flóra, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye válogatottjának játékosai is bekerült.

Edzői értékelés

Csipkó Barbara: -Először is szeretnénk megköszönni ismét a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetségnek a szervezést, örömmel jöttünk vissza.
Boldogok vagyunk, hogy az aranyéremet sikerült megszereznünk ezen a tornán. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Az első pillanattól kezdve összpontosítottak és mindent igyekeztek végrehajtani amit kértünk tőlük.Nem ijedtek meg a keményebb szituációkban sem,képesek voltak igazi csapatként, egymásért harcolni. Ez a torna egy nagyon jó visszajelzés volt ennek a korosztályunknak is.Több 2013-as játékosunk is a nagyobbakkal edz és öröm volt látni hogy igazi vezéregyéniségekké váltak.Voltak holtpontok de dolgozunk tovább hogy ezeket is ki tudjuk javítani és a következő mérkőzésen előrébb tudjunk lépni.Szeretném kollégáimnak is megköszönni, hogy játékosok tudtak csatlakozni a zempléni,szerencsi és az encsi bázis-csapatainkból is. Valamint köszönjük a szülőknek, hogy ezen a hétvégén is elkísérték a csapatot és támogatták őket a pálya széléről is. Minden csapatnak kívánunk további sok sikert a hátralévő időszakban!

 

A csapat tagjai

Takács Vivien DVTK-Encs
Fabók Flóra DVTK-Zemplén
Illés Adél DVTK-Miskolc
Svéda-Szabó Szille DVTK-Miskolc
Verebélyi Sára DVTK-Miskolc
Mogyoródi Csenge DVTK-Miskolc
Laczkó Hanna DVTK-Miskolc
Májer Zsófia DVTK-Szerencs
Bolvári-Szabó Panka DVTK-Miskolc
Debreczeni Lídia DVTK-Miskolc

Edzők

Csipkó Barbara, Koncz Judit - DVTK Kosárlabda Akadémia