Az egy óra hosszas ankéton a klub szpíkere, Hollósy András először bemutatta a DVTK képviselőit: a visszatérő vezetőedzőt, Gálhidi Györgyöt, Dlusztus Imre ügyvezető igazgatót, valamint a csapatkapitány helyettesen, Köteles Lászlón kívül az új szerzeményeket, Viskovics, Despotot; Bogunovics, Milant; Simics, Djordjét és a két, saját nevelésű fiatalt, Giák Tamást és Horváth Szabolcsot.

A színpadon ülők rövid köszöntőjét, bevezetőjét követően a drukkerek kérdezhettek a csapattól. Téma volt többek között a stadion felújítása, az abba való beléptetés formája, Wicha József és a miskolci önkormányzat szerepvállalásának körülményei. Dlusztus Imre elmondta: reméli a rendelkezésre álló összegből a Diósgyőrhöz illő aréna épül. Nyártól átalakul az egyesület kézben tartása, amelyben Wicha József és a városi önkormányzat főszerepet vállal. Gálhidi György arról beszélt, hogy remek játékos anyaggal dolgozhat, sérülések nem tizedeleik a gárdát és sikeres tavaszt produkálhat a csapat. Köteles László is bizakodóan tekint a következő mérkőzések elé, majd bemutatta a szerb triót: Viskovics debütálása jól sikerült a REAC ellen, Bogunovics kiváló képességekkel rendelkezik, emellett nívós szerb együttesekben szerepelt, Simics fiatal, de igen gyors futballista.

A felszólaló hívek minden kérdésükre választ kaptak, így nem maradt más hátra, mint a sikeresen elkezdett bajnoki szezon folytatása.