Az MLSZ és a Sport TV által meghirdetett Családbarát Stadion-kampányban a DVTK a harmadik helyet szerezte meg ebben az évben.

Ez örömteli visszajelzés, de tisztában vagyunk vele, hogy egy hosszú út elején járunk és még bőven van tennivaló a szurkolók kiszolgálása terén. A Diósgyőri Stadion lelátóin nagy számban lehet nőket és gyerekeket is látni, de célunk, hogy még többen látogassanak ki közülük is a mérkőzésekre, legyen igazi családi program egy DVTK-meccs.

Sportemberként jövőre szeretnénk még előrébb lépni ezen a tabellán is, de sokkal fontosabb, hogy a mérkőzések után úgy térjenek haza a Diósgyőr szurkolói, hogy nem csak az eredménnyel, a mutatott játékkal, hanem a stadionban tapasztalt körülményekkel is maradéktalanul elégedettek voltak.

(Az első osztályú klubok családbarát programjaiból a Sport TV 60 perces filmet készített, amit a Sport1 július 6-án 18 órától tűz műsorára.)

A Családbarát Stadionok-verseny élmezőnye (maximum 75 pont)

  1. Győri ETO FC 66,4 pont
  2. Videoton FC 61,4
  3. Diósgyőri VTK 60,3
  4. Budapest Honvéd 56,1
  5. MVM-Paks FC 56,0
A Magyar Labdarúgó-szövetség helyszínen tartózkodó kollégái pontozólapokat töltöttek ki, többek között az infrastruktúrát, a hangulatot és a gyerekek, családok számára kínált egyéb kikapcsolódási lehetőségeket figyelembe véve. Az így kapott pontok alapján állt fel a sorrend.