Beharangozó 2017. január 27., péntek

"Igazi derbire van kilátás"

Szombaton a Miskolc Városi Jégcsarnok ad otthont a Magyar Kupa döntőjének. A DVTK Jegesmedvék a MAC Budapestet fogadják. A találkozó előtt Doug Bradley, Hajós Roland és Magosi Bálint fogadta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Igazi derbire van kilátás"


Jégkorong Magyar Kupa döntő

2017. január 28., szombat
17:30 DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - Ugyanúgy készülünk, mint bármelyik másik mérkőzésre. Már túl vagyunk a pénteki edzésen, szombaton pedig lesz egy átmozgató tréning, ami után videózni fogunk. A mérkőzés miatt nagyon izgatott vagyok, hiszen ahogy hallottam teltházra és fantasztikus hangulatra számíthatunk. Két nagyon jó csapat játssza majd a döntőt, igazi derbire van kilátás.

  • Mint arról korábban már beszámoltunk, a szezon elején kiadott bérletek ezúttal is érvényesek, belépőjegyek elővételben pénteken és szombaton is kaphatók.
  • Kérjük szurkolóinkat, amennyiben van rá lehetőségük, elővételben vásárolják meg a belépőjegyeket. 
  • A találkozót az M4 Sport Televízió és az m4sport.hu élőben közvetíti.