Beharangozó 2021. május 19., szerda

A stadionban játszik az U16

A DVTK számára kiemelten fontos, hogy a klub utánpótlásában pallérozódó labdarúgók is megtapasztalhassák, milyen érzés a 2018-ban átadott csodálatos DVTK Stadion gyepén pályára lépni. Ezúttal a klub U16-os csapatán a sor, akik szombaton a Nyíregyháza elleni keleti rangadón mutathatják meg tudásukat a kilátogató szurkolóknak. A mérkőzésre várjuk a szurkolókat is! A belépés ingyenes, viszont a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány felmutatása után léphetnek be.

A stadionban játszik az U16


Országos U16-os bajnokság, B csoport, 13. forduló

2021. május 22., szombat
12:00 Diósgyőri VTK U16 - Nyíregyháza Spartacus FC U16

Csak védettségi igazolvány birtokában

A DVTK Stadion kapu egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. A szurkolók a felezővonalnál található M és N szektorokban foglalhatnak helyet. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy csak védettségi igazolvány birtokában jöjjenek a mérkőzésre, mert annak hiányában nem léphetnek be a DVTK Stadionba. A 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

Vezetőedzői várakozás

- Ezeknek a fiatalembereknek hatalmas dolog, hogy ebben a stadionban játszhatnak, amit ezúton is szeretnénk megköszönni azoknak, akik lehetővé tették - nyilatkozta Miskei Attila, a Diósgyőri VTK U16 vezetőedzője. - A csapatunknak ez egy örök élmény lesz, már a hétközi edzések is azt bizonyították, hogy ezen a szombati találkozón mindenki szeretne ott lenni. Ráadásul ez egy keleti rangadó lesz, a Diósgyőr és a Nyíregyháza rivalizálását senkinek sem kell bemutatni. A legutóbbi egymás elleni találkozónkon is jó mérkőzést játszottunk ellenük, tudjuk, hogy mire számíthatunk ellenük. Ugyanakkor azt szeretném, hogy amit alapelvként az akadémián követünk, az ezen az összecsapáson is megjelenne a pályán. Ha ez így lesz, akkor sikeresen tudunk majd szerepelni. Sportemberek vagyunk, ezért minden mérkőzést szeretnénk megnyerni. A legfontosabb azonban a gyerekek fejlődése, ebből a szempontból az utóbbi hónapokban nagyon sokat léptünk előre. Végre jöhetnek a szülők, az ismerősök, és reméljünk, hogy a lelátón sok diósgyőri szurkolóval is találkozunk majd. Az egyébként is nagy élményt ez tudná még a csapat számára fokozni. 

HelyszÍn

MLSZ Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 13. forduló

2021. május 22., szombat
10:00
Gyirmót SE Győr - MOL Fehérvár FC
10:00 Paksi FC - Újpest FC
12:00 Diósgyőri VTK U16 - Nyíregyháza Spartacus FC U16
13:00 Kecskeméti TE LA U16 - Pécsi MFC U16