Összefoglaló 2022. január 25., kedd

LU17: DVTK - Nyíregyháza LU19 3-1 (3-0)

Három gólt lőtt a Diósgyőri VTK LU17-es csapata a 2022-es esztendő első felkészülési mérkőzésén. A piros-fehérek hazai körülmények között a Nyíregyháza Spartacus idősebb korosztályával csaptak össze az akadémián, és megérdemelt győzelmet arattak.

LU17: DVTK - Nyíregyháza LU19 3-1 (3-0)


LU17-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK LU17 - Nyíregyháza Spartacus LU19 3-1 (3-0)

Diósgyőri VTK LU17: Bényei B., Oláh Cs., Havasi B.,Szondi Zs., Tóth B., Kemenyiczki L., Kóka B., Galambosi P., Magyar H., Tamás L., Papp S. Csere: Dervarics D., Nagy G., Kiss D., Péter Dzs., Veréb V. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Gólszerzők: Papp S.(2), Kóka B.

Csiszár Szabolcs: - Köszönöm a lányoknak, amit a pályán nyújtottak. Csapatként mentek fel a játéktérre és megérdemelten nyertek. Intenzíven játszottunk,  és jól néztünk ki. Mind a két félidőben voltak lehetőségeink, a második játékrészben viszont a támadó harmadban pontosabb, jobb teljesítményre lett volna szükség. Az év első felkészülési találkozóján az volt a legfontosabb, hogy kellő terhelést kapjanak a játékosok. Úgy érzem, megtaláltuk a közös hangot a lányokkal, érezni lehet az új lendületet és a motiváltságot. Jó útra léptünk, amelyen rajta akarunk maradni.