A Szlovákiában rendezett díjugrató verseny első napján a Hippodrom Arénában Ifj. Szuhai Gyula, Szuhai Rodrigo és Kelemen Blanka révén három diósgyőri lovas is az első tízben zárt.

Másnap két miskolci lovas is dobogón végzett ezzel megszerezve az első piros-fehér érmeket. Előbb Szuhai Rodrigo nem talált legyőzőre a CSI1* Small Tour kétfázisos 125 cm-es versenyében, majd Kisgergely Kata zárt ezüstérmes helyen a CSI2* Silver Tour szintén kétfázisos, 135 cm-es mezőnyében Bizar VDL nyergében. A Longines világranglista pontot adó versenyszámban Szuhai Gyula hat hibaponttal Shiarado Sz nyergében a 10. lett, majd másnap a somorjai nagydíj helyezettjei közé került be a sérülése után visszatérő Lawisangos-szal.

Szombaton a középkör döntőjében, a 130 cm-es hiba-idős elbírálásban Szuhai Rodrigo ezúttal sem talált legyőzőre és aranyérmet szerzett JayJay-el, míg Cornet nyergében a második helyet is ő zsebelte be, ezzel megszerezve harmadik dobogós helyezését a hétvégén. A többnapos viadalon Lukács Loren is rajthoz állt.

Szuhai Péter Mannheimben az Európai Lovas Szövetség Nemzetek Díja sorozatának első kvalifikáló versenyén szerepelt. A németországi CSIO három csillagos erős mezőnyében a DVTK lovasa kétszer is hibátlanul lovagolt 140- és 145 centiméteren, előbb Tanja, majd Casino Royal Z nyergében.

Somorján nemzetközi díjugrató verseny 

CSI2* Silver Tour 135 cm

Ifj. Szuhai Gyula 4. hely

CSI2* Bronze Tour 125 cm

Szuhai Rodrigo 6. hely

Kelemen Blanka 8. hely

CSI1* Small Tour Special Two-Phase 125 cm

Szuhai Rodrigo 1. hely

CSI2* Gold Tour 145 cm

Szuhai Gyula 10. hely

CSI2* Silver Tour Special Two-Phase 135 cm

Kisgergely Kata 2. hely

CSI2* Bronze Tour Final 130 cm

Szuhai Rodrigo 1. és 2. hely

Mannheim nemzetközi díjugrató verseny 

CSIO3* against the clock (1.40 m)

Szuhai Péter 13. hely

CSIO3* against the clock (1.45 m)

Szuhai Péter 24. hely