Beharangozó 2023. október 15., vasárnap

Hazai pályán kezd a DVTK Ongropack az Extraligában

Hosszú felkészülés után végre tétmérkőzésen is pályára lép a DVTK Ongropack röplabda csapata. A piros-fehérek gárdája jelentősen átalakult a nyár folyamán, számos érkezővel erősödött meg a diósgyőriek kerete. A vasárnap este 19 órakor kezdődő találkozó előtt megkérdeztük a csapat játékosait, mit várnak az idei Extraliga szezontól.

Hazai pályán kezd a DVTK Ongropack az Extraligában

Andjela Jovanović

- Ami az idei szezon céljait illeti, csapatként arra törekszünk, hogy a lehető legharmonikusabbak legyünk, minél jobban "érezzük" egymást a pályán, mindig maximálisan és koncentráltan játszunk, és hogy a szurkolóinkkal is megtaláljuk a közös hangot és minden pillanatban élvezzük a biztatásuk. Játékosként szeretnék minél többet fejlődni és új dolgokat tanulni, ezáltal is bővíteni tapasztalatom és feszegetni saját magam határait. Nem mellesleg egy remek lehetőség ez a szezon arra, hogy új embereket és új kultúrát ismerjek meg!

Egri Boglárka

- Az idei szezontól azt várom, hogy minden meccsen a maximumot hozzuk ki magunkból, és hogy a pályán mutatott teljesítményünkben visszatükröződjön az, amit edzéseken nyújtunk. Számomra a legfontosabb az elhivatottság és a kemény munka. Biztos vagyok benne, hogy ezt a csapattársaimmal együtt bele fogjuk tenni minden egyes találkozóba. Izgatottan várom már a bajnoki rajtot, és hogy megmutathassuk, mire is vagyunk képesek.


Egri Klaudia

- Az idei szezon előtt rég nem látott lelkesedés és bizakodás jellemez engem, köszönhetően a jól sikerült felkészülési időszaknak. Csapatkapitányként új kihívással állok szemben, aminek szeretnék maximálisan megfelelni, ahogy a pályán is igyekszem meghatározó személyiséggé válni. Biztos vagyok benne, hogy csapatként egy egységes egészet fogunk alkotni és ha azt a fajta energikusságot, ami minket jellemez a bajnokságban is vissza tudjuk adni, akkor ennek és az összetartó közösségünknek köszönhetően szép sikereket érhetünk el!

Hegyi Bianka

- Szeretném, ha ebben a szezonban is jellemezne minket a megalkuvás nélküli küzdeni akarás. Hiszek abban, hogy jó közösséget tudunk kialakítani, hisz ez minden siker alapja. Remélem annak ellenére, hogy feljutó csapat vagyunk, számtalan meglepetést fogunk okozni, legyen szó akár a bajnokságról, akár a Magyar Kupáról.
 

Hollósi Dóra

- Az idei szezonban szeretnék minél több játékpercet a pályán tölteni, és ezáltal is a lehető legtöbb tapasztalatot és az ebből fakadó rutint megszerezni. Fiatal csapat vagyunk, ám ez nem feltétlen kell, hogy hátrányt jelentsen, ám abban is biztos vagyok, hogy szükségünk lesz a bennünk lévő összes energiára. Meg kell mutatnunk és meg is fogjuk mutatni, hogy nem véletlenül szereplünk a legmagasabb osztályban, helyünk van az Extraligában!

Horváth Lili

- Erre a szezonra óriási lehetőségként tekintek, amikor is fiatal játékosként rengeteget tudok fejlődni, saját képességeimet minden szinten egy fokkal magasabbra emelni. Igyekszem majd kiérdemelni minél több játékpercet, és azokon bizonyítani és a tőlem telhető maximálisat nyújtani. Tény, hogy most még várhatóan csak epizódszerepek és részfeladatok várnak rám, de remélem,hogy a kispadról nyújtott szurkolásommal és buzdításommal hozzá tudok járulni a csapategységhez és az önfeledt, vidám hangulathoz.

Kalmár Viktória

- Az alapozás végeztével mindenki izgatottan várja az első mérkőzést és külön öröm, hogy hazai pályán léphetünk először pályára a szezonban. Bízom benne, hogy mindenkinek a legjobb játékát nyújtva egyre több szurkolót tudunk majd kicsábitani a hazai találkozókra és sok-sok szép győztes meccset tudhatunk majd a hátunk mögött a szezon végén. Szeretnék minden pályán töltött percet megragadni, élni a bizalommal és a lehető legjobb játékommal segíteni a csapatot.

Kiss Emese

- Izgatottan várom ezt az új szezont! Nagy bennem a bizonyítási vágy és ennek is köszönhető, hogy meg akarom mutatni mindenkinek, hogy ennek a csapatnak, a DVTK Ongropacknak helye van az Extraligában van! Igyekszünk ezt a pályán is bizonyítani, és hétről-hétre olyan játékkal és teljesítménnyel előrukkolni, aminek köszönhetően egyre több és több szurkoló fogja látogatni a hazai mérkőzéseinket!

Kundrák Eszter

- Nagyon bizakodóan és motiváltan várom a szezont. Az alapozás szerintem nagyon jól sikerült, remek csapat kovácsolodott össsze ezen idő alatt. Egyénileg szeretnék egy nagyon stabil szezont végig csinálni, minden meccsen a legjobban segíteni a csapatomat. Nagyon erős Extraligára számítok idén, rengeteg kiélezett csatát fogunk vívni és ha egy csapatként küzdünk, rengeteg meglepetést fogunk okozni!

Marija Škorić

- Hosszú felkészülés, kemény munka, könnyek és izzadtság áll mögöttünk, de pont ezeknek köszönhető, hogy mindannyian vártuk ezt a pillanatot, amikor megmutathatjuk, mennyit fejlődtünk egyénileg és csapatként is. Óriási energia lakozik bennünk, és hiszem, hogy ha küzdeni fogunk és a maximumot nyújtjuk minden ránk váró meccsen, akkor elérhetjük céljainkat, hisz az igazi csapatmunka mindig meghozza gyümölcsét.

Matthildur Einarsdóttir

- Egy nagyon hosszú, de nagyon jól sikerült előszezon után most egy erős csapatunk van. Azt kell mondjam, remek a kapcsolat a csapat tagjai között, és hiszek abban, hogy ebben a szezonban a minél jobb helyekért harcolhatunk! Sokat tanultam mind az edzőtől, mind a lányoktól, ezért izgatott vagyok, hogy lássam, hol a helyünk ebben az Extraligában és én személy szerint mit tudok tenni a csapatért.

Bari Csenge

- Szeretném ha a csapatnak stabil helye lenne az Extraligában, és meglepetést okozna azzal hogy a felsőházban végezne. Bár sajnos most a sérülésem utáni rehabilitáció okán nem tudok aktív és tevékeny részese lenni a csapat mindennapjainak, ám már izgatottan várom, hogy felépüljek és újra a pályán készülhessek a lányokkal.

Röplabda Női Extraliga - 1. forduló

2023. október 15., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna) 
19:00 DVTK Ongropack - Szent Benedek RA