Összefoglaló 2023. november 13., hétfő

U15: PAFC - DVTK 2-1 (0-0)

Mindhárom gól a mérkőzés második félidejében született. Ebből kettőt a Puskás Akadémia szerzett, akik így a DVTK ellen megszerezték mindhárom bajnoki pontot.

U15: PAFC - DVTK 2-1 (0-0)


Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 2-1 (0-0)

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna, Játékvezető: Groszeibl László Dániel (Tűzhányó Levente, Szász Dániel). 
Puskás Akadémia: Almási K. - Bankó M., Németh-Hám V., Boda V., Görög V., Somogyi T., Ölbei B., Erdei Zs., Grisnik Zs., Finta B., Horváth V. Vezetőedző: Kiss Márton. 
Diósgyőri VTK: Czigány P. - Kubinyecz I., Tóth B., Pápai O., Bári Z., Cseh Z., Kristóf Z., István M., Székely T., L. Kravchenko, Juhos Á. Vezetőedző: Sóskúti Balázs. 

Csere: Pápai O. helyett Lupkovics G. a 18., Bári Z. helyett Hajdú R. az 56., Cseh Z. helyett Meggyesfalvi B. az 56., Grisnik Zs. helyett Hódi M. az 56., Horváth V. helyett Somfalvi B. az 56., István M. helyett Jónyer P. a 63., Somogyi T. helyett Pálmai Cs. a 73., Görög V. helyett Papp K. a 76. percben.
Sárga lap: Almási  K. a 13., Somogyi  T. az 50. percben. 
Gólszerző: Somogyi T. (1-0) a 49., Görög V. (2-0) a 70., Kristóf Z. (2-1) a 83. percben

Sóskúti Balázs: - Felemás érzésekkel térhettünk haza a mérkőzésről. Az első félidő 0-0 volt, de ekkor még nem mertünk futballozni. A második játékrészben mutatott teljesítményünkért viszont megérdemeltünk volna egy pontot. A számszerű eredményt tekintve azonban a hazai csapat egy góllal jobb volt. A helyzeteinket értékesíteni kell, ha pontokat szeretnénk gyűjteni. A labdabirtoklásunkkal egyáltalán nem vagyok elégedett. Ebben fejlődnünk kell. A védekezésben mutatott szervezettség, az akarat és a csapategység viszont nagyon tetszett. A következő fordulóban mindenképpen javítanunk kell itthon, a ZTE ellen.