Összefoglaló 2023. november 27., hétfő

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - TFSE 0-6 (0-1)

Szoros első játékrész után a TFSE csapata magabiztosan nyerte meg a szombati bajnokit a DVTK-Vénusz otthonában. A piros-fehérek ettől függetlenül továbbra is a bajnokság első felében foglalnak helyet.

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - TFSE 0-6 (0-1)


Női Futsal NB I., 10. forduló

DVTK-Vénusz - TFSE-11Teamsports 0-6 (0-1)

Miskolc Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Balla Levente (Császár Kristóf, dr. Vigh Tünde). 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Horváth L., Fukler-Váradi C., Lipták A., Molnár E. Csere: Újvári K., Visnyánszki D., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok.
TFSE-11Teamsports: Hargas A., Balogh N., Kókány R., Varga A., Kovács Sz., Csere: Dióssy D., Kovács N., Tagyi V. Vezetőedző: Viza K. 

Gólszerző: Kókány R. (0-1) a 4., Balogh N. (0-2) a 22., Kókány R. (0-3) a 24., Kovács Sz. (0-4) a 25., Dióssy D. (0-5) a 28., Balogh N. (0-6) a 37. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Az első félidőben jól játszottunk, az ellenfélnek kevés lehetősége volt gólszerzésre. Remekül védekeztünk, a gyors kontráinkból pedig helyzeteket alakítottunk ki. A TFSE azonban a fordulás után ugyanolyan magas tempót diktált, amivel már nem tudtuk a lépést tartani. A második vendég találat után szétesett a játékunk. Gyorsabb és hatékonyabb volt az ellenfelünk. A hibákat kielemezzük és készülünk a következő találkozóra.