A kiskutyák szüleit nemrég fogadtuk be, az ő feladatuk, hogy őrizzék a Diósgyőri Stadion pályáinak gondozásához szükséges gépeket, berendezéseket. Nem számítottunk az érkezésükre, de ha már így alakult, szeretnénk mihamarabb szerető családban tudni őket. A jövőbeni szaporulatok megelőzése érdekében egyik szülőjüket a következő hetekben ivartalanítani fogjuk, így most először és egyben utoljára nyílik lehetőség, hogy igazi DVTK kutya kerüljön a családba.

Elsősorban kertes házzal rendelkező szurkolókat keresünk, akik biztosítják majd a kutyusok számára a megfelelő mozgást, hiszen nem kistestű ebekről van szó. Mindannyian keverékek, édesanyjuk labradorra, édesapjuk leginkább huskyra hasonlít. Nagyon jól tápláltak, játékosak, már ugatnak mindenre, ami mozog, a labdakezelésük kiváló.

Kiskutyáink születtek

A napokban megtörtént az oltásuk és féregtelenítésük is a Miskolci Állatsegítő Alapítvány közreműködésének köszönhetően. Játékosaink örömmel pózoltak velük, ezzel is segítve, hogy mihamarabb szerető családjuk legyen.

Az érdeklődők jelentkezését a 06-70/377-81-53 –as telefonszámon munkanapokon 8 és 16 óra között várjuk.

Köszönjük az érdeklődést, minden kiskutya gazdára talált!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!