Rakaczki Bence az elmúlt bajnokság végén verekedte be magát a DVTK kezdőcsapatába, majd a nyári szünet elején leukémia miatt kórházba került. Azóta is ott fekszik, már túl van a második kemoterápiás kezelésen.

Mindenkit megdöbbentett az eset, de barátai, csapattársai és rajongói egy pillanatig nem hagyták magára a Bencét. A csapat és a stáb tagjai előbb saját zsebükből "dobtak össze" egy jelentősebb összeget, majd a szombathelyi Király Kupa megnyeréséért járó pénzdíjat, 300 000 forintot ajánlották fel játékostársuknak. Amikor pedig napvilágot látott a hír, hogy Bencének vérre van szüksége, tömegével jelentek meg a szurkolók a véradó állomásokon.

Most ismét a szurkolókon van a sor. A Fórumfoci TEAM és a Bajtársak szurkolói csoport "Dobj egy százast Bencének" mottóval gyűjtést szervez a DVTK - Újpest mérkőzés előtt és alatt.

Ahogy felhívásukban írják: "2012. július 27.-én, az első hazai mérkőzés napján lesz lehetősége a segíteni akaróknak, hogy a számukra megfelelő összeggel támogassák a kezdeményezést és ezáltal Bencét. A mérkőzés előtt egy órával kezdődik az akció. A stadion területén 8 dobozt fogunk kihelyezni, amibe bárki bedobhat pénzt. A dobozok egy felajánlás keretein belül, egységes megjelenésűek lesznek, és Bence arcképe lesz rajtuk. A dobozoknál a Bajtársak szurkolói csoport tagjai, a Fórumfoci TEAM tagjai, és önkéntes szurkolók lesznek. A két félidő közötti szünetben is folytatódik a gyűjtés."