Gosztonyi András
(Fotó: Szabó Gábor)

Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője korábban egyik nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy egyik legnagyobb téli erősítés az volt, hogy a különböző ok miatt sokat kihagyó Debreceni András és Gosztonyi András kezdi visszanyerni az igazi formáját.

- Hálás vagyok a klubnak és a szakvezetésnek, hogy sérülésem után még mindig bíznak bennem! - mondta el Gosztonyi András, a vasárnapi DVTK - DVSC mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón. - Hosszú idő után tavaly tudtam először végigcsinálni egy felkészülést, de akkor szó szerint eltörték a folytatást. Most ismét gond nélkül zajlott a téli munka, kellően sok percet tölthettem a pályán a felkészülési mérkőzéseken, ezért elég bizakodó vagyok, Visszatért a dinamikám, az önbizalmam, a többi csak rajtam múlik és élni is fogok a lehetőséggel. A Debrecen ellen csak úgy szabad készülni, hogy nyerni fogunk, aki nem így gondolja, az ne is menjen ki a pályára!

Zoran Kostić (Fotó: Szabó Gábor)

Zoran Kostić nyáron érkezett Diósgyőrbe és az ősszel hamar alapemberré vált, 14 mérkőzésen viselte a DVTK szerelését.

- Amikor Diósgyőrbe érkeztem, szükségem volt egy kis időre, hogy alkalmazkodjak az új környezethez és az új csapathoz - emlékezet vissza Zoran Kostić. - Miután ez sikerült, a szezon harmadik harmadában már azon a szinten teljesítettem, ami elvárható tőlem. Tavasszal ott szeretném folytatni, ahol abbahagytam, azonban a helyzetkihasználáson javítani kell. Az eddigi eredmények nem voltak véletlenek, azonban a fociban minden nap bizonyítani kell, a múltból nem lehet megélni.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán