Összefoglaló 2022. május 4., szerda

MTK Budapest - DVTK 0:3

A női röplabda Extraliga 2021/22-es szezonjának végjátéka zajlik. A DVTK Budaörsre látogatott, ahol az MTK Budapest csapata ellen lépett pályára a 7. helyért zajló párharc harmadik mérkőzésén. Leonidasz Gaitanakisz együttese ezúttal új arcát mutatta, végig uralta az összecsapást, és szettveszteség nélkül verte meg ellenfelét.

MTK Budapest - DVTK 0:3


Női Röplabda Extraliga, rájátszás, a 7. helyért, 3. mérkőzés

MTK Budapest - DVTK 0:3 (-18, -17, -21)

Budaörs, 100 néző. Játékvezető: Ujházi Mónika, Soltész Róbert László.
MTK: Tatár 11, Tettamanti 3, Berkó 1, Sziládi 7, Kilyénfalvi 9, Windisch 7. Csere: Szalai (liberó), Borsos, Boskó. Vezetőedző: Leiszt Máté.
DVTK: Baidiuk 16, Szajkó 7, Sylejmani 18, Egri 3, Kiss E. 3, Kalmár 5. Csere: Kundrák (liberó), Godó. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Leonidasz Gaitanakisz: Maximálisan betartották a mérkőzés előtt megbeszélt taktikát játékosaim, ennek köszönhetően végig fegyelmezetten játszottak a lányok. Nem volt elveszett labda, mindenki tette a dolgát, egységesek és koncentráltak voltunk. Remélem, ez a győzelem hitet ad nekünk a hátralévő két találkozóra, mi ennyire készülünk! Köszönjük a szépszámú szurkolótáborunknak, hogy idegenben is hazai pályát teremtettek számunkra, óriási erőt adott nekünk a támogatásuk. Szombaton újabb élet-halál harcot vívunk hazai pályán, akkor is számítunk buzdításukra.