Összefoglaló 2023. december 4., hétfő

Női Futsal Magyar Kupa: Kecskemét - DVTK-Vénusz 1-4 (0-2)

A legjobb nyolc között folytathatja a sorozatban a DVTK-Vénusz együttese. A piros-fehérek ugyanis magabiztosan jutottak tovább a második fordulóból, miután háromgólos győzelmet arattak az NB II.-es Kecskemét vendégeként.

Női Futsal Magyar Kupa: Kecskemét - DVTK-Vénusz 1-4 (0-2)


Női Futsal Magyar Kupa, 2. forduló

Kecskeméti LC - DVTK-Vénusz 1-4 (0-2)

Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok, Játékvezető: Geleta Mihály (Marton Renáta, Csákó Patrik).
Kecskeméti LC: Illés M. - Berki-Farkas A., Jakab L., Csányi B., Kis Lili. Csere: Szaszkó T., Sütő E., Pallagi V., Farkas A., Balogh A., Kalaposné Varga F. Vezetőedző. Balla Gábor. 
DVTK-Vénusz: Putnoki Z - Horváth L., Fukler-Váradi C., Molnár E., Gyarmathy F. Csere: Visnyánszki D. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 

Sárga lap: Sütő E. a 9., Molnár E. a 32., Kis L. a 32., Gyarmathy F. a 34., Csányi B. a 38. percben. 
Gólszerző: Fukler-Váradi C. (0-1) a 3., Gyarmathy F. (0-2) az 5., Molnár E. (0-3) a 23., Gyarmathy F. (0-4) a 34., Csányi B. (1-4) a 39. percben. 

Volodymyr Kolok: - A játék múlandó, az eredmény megmarad. Ezen a napon a győzelem volt a fontosabb számunkra. Különböző okok miatt csak hat játékossal utaztunk Kecskemétre, ezért kevés volt a variációs lehetőség. Nem voltunk meggyőzőek, látványosak, a lényeg viszont, hogy elértük a továbbjutást. Természetesen a következtetéseket levonjuk, és bízunk a sikeres folytatásban. 

Továbbjutott a DVTK-Vénusz