Beharangozó 2021. január 9., szombat

DVSC - DVTK 0-1 (0-1)

Megnyerte az idei első felkészülési mérkőzését a DVTK, a gólt Gheorghe Grozav lőtte. Zoran Zekić vezetőedző a félidőben teljes sort cserélt, hogy minél több labdarúgót lásson játék közben.

DVSC - DVTK 0-1 (0-1)

Felkészülési mérkőzés

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

Debrecen-Pallag, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Takács János (Horváth Róbert, Tomes Róbert).
DVSC 1. félidő: Gróf - Fűzfői, Pávkovics, Szatmári, Kinyik, Bévárdi Zs. - Bódi Á., Bényei Á, Dzsudzsák - Talpalló, Tischler. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVSC 2. félidő: Košicky - Lakatos B., Kinyik, Poór, Ferenczi J. - Baráth P. - Pintér Á., Gaczella, Haris, Sós B. - Szécsi M. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK 1. félidő: Antal - Shestakov, Karan, Hegedűs, Pikk - Márkvárt, Živulić - Hasani, Rui Pedro, Grozav - Dražić. Vezetőedző: Zoran Zekić.
DVTK 2. félidő: Malenica - Vági, Ivánka, Szűcs K., Kalandadze - Max, Iszlai - Korbély, Zsiga, Makrai - Ivanovski. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Gólszerző: Grozav (0-1) a 36. percben.


Kulcspillanatok

36. perc: Dražić indult meg szép cselekkel, de felvágták, diósgyőri szabadrúgás az alapvonaltól 18 méterre, balra. Gheorghe Grozav állt a labda mögé, és jobbal a léc alá bombázott, 0-1

Edzői értékelések

Zoran Zekić: - Sok jó dolgot láttam ma, és persze néhány problémát is, de legalább most már pontosan tisztában vagyunk vele, milyen tennivaló vár ránk a rajtig hátra lévő néhány napban. Többnyire elégedett voltam azzal, ahogy labdával és labda nélkül is mozgott a csapat, ugyanakkor labdavesztés után nem támadtunk vissza egyből, és persze néhány taktikai elemet is alaposan át kell beszélnünk. Szerettem volna lehetőséget adni minél több játékosnak, mert a sűrű program miatt a keret összes tagjára szükségünk lesz tavasszal. A második félidőben a fiatalok is mindent megtettek, de nekik még időre van szükségük. A labdarúgók természetesen kicsit fáradtak a felkészülés jelen szakaszában, innentől következik az az időszak, amikor a taktika kerül előtérbe az erőgyűjtés után. 

A DVTK programja

2020. december 28., hétfő (DVTK Medical)
7:30 COVID-19 teszt

2020. december 28., hétfő (DVTK Edzőközpont)
11:00 Az első pályaedzés

2021. január 9., szombat (Debreceni Labdarúgó Akadémia, Debrecen-Pallag)
13:00 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

2021. január 16., szombat (pontos helyszín és időpont később)
Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

OTP Bank Liga 2. forduló

2021. január 20., szerda
20:00 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 

OTP Bank Liga 17. forduló

2021. január 23., szombat
Paksi FC - Diósgyőri VTK 

Az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa részletes tavaszi programja ide kattintva olvasható.