Beharangozó 2021. szeptember 16., csütörtök

Pénteken kezdi a bajnoki szezont a DVTK Jegesmedvék

A DVTK Jegesmedvék három szlovák ligában eltöltött idény és 1266 nap után ismét Erste Liga mérkőzést játszik. A 2021/2022-es bajnoki idény pénteki nyitónapján az UNI Győr ETO HC érkezik a Miskolci Jégcsarnokba. A mérkőzést ingyenesen lehet megtekinteni a helyszínen, azonban a belépéshez 0 Ft-os regisztrációs jegy megváltása szükséges.

Pénteken kezdi a bajnoki szezont a DVTK Jegesmedvék


Erste Liga
1. forduló

2021. szeptember 17. péntek, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC

Közvetítés

Jegyinfó

A mérkőzést ingyenesen lehet megtekinteni a helyszínen! Azonban a belépéshez 0 Ft-os regisztrációs jegy megváltása szükséges. Ezt az ingyenes jegyet online a jegy.hu oldalon, valamint a mérkőzés előtt a helyszíni pénztárban is meg lehet váltani. A szezonbérlettel rendelkezőknek nem szükséges regisztáricós jegyet megváltani, természetesen a szezonbérlet is érvényes a találkozóra.

Beléptetés

A jelenleg hatályos szabályok szerint 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható a mérkőzés, ezért kérjük szurkolóinkat, a főbejáratnál lévő beléptetéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

A játéknap további mérkőzései

Sport Club Csíkszereda - Titánok
Gyergyói Hoki Klub - Dunaújvárosi Acélbikák
Brasov Wolves - UTE
MAC HKB Újbuda - DEAC

fotó:NGS Photo