Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Budapest Honvéd-MFA U19 0-1 (0-0)

DVTK edzőközpont, 80 néző. Játékvezetők: Juhász Dániel, Vékony Tamás István, Vadon Tamás. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Szloboda Á., Kundrák G., Illés B., Gulyás M., Fülöp L., Juhász Á., Horváth T., Balázsi L., Fercsák R., Benkő P. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Budapest Honvéd - MFA U19: Schrankó L. - Zsigmond R., Kovács V., Gera N., Fábiánkovits I., Ulbert R., Kocsis G., Kalocsány P., Szabó B., Varga G., Morvai M. Vezetőedző: Pinezits Máté. 
Csere: Gulyás M. helyett Hetyei Sz. a 61., Fercsák R. helyett Vincze D. a 61., Szabó B. helyett Fehér B. a 65., Fülöp L. helyett Elizeus Á. a 68., Juhász Á. helyett Marok Á. a 68., Ulbert R. helyett László M. a 75., Kocsis G. helyett Polák K. a 75., Fábiánkovits I. helyett Polyák I. a 92., Varga G., helyett Pilter M. a 92. percben. 
Sárga lap: Szabó B. a 30., Illés B. a 88., Vincze D. a 90., Kundrák G. a 93. percben. 
Gólszerző: Kalocsány P. (0-1) a 62. percben. 

Pinezits Máté: - Szeretnénk gratulálni a diósgyőrieknek, mert jó futballt játszanak, remek gondolatok mentén jó munka folyik ennél a klubnál. A másik pedig, hogy gratulálok a saját csapatomnak is, mert az elmúlt hetekben sok betegség és egyéb esemény nehezítette a munkánkat. Ha a mérkőzés összképét és a helyzetek számát nézzük, akkor talán megérdemelten nyertünk, de ez semmit nem von le a hazai csapat érdeméből. Örülök, hogy a utánpótlás szinten két ilyen csapat tud egymásnak feszülni, mert ez hosszútávon a magyar labdarúgást viszi előre. 

Vincze Richárd: - Nagyon büszkék vagyunk a srácokra, mert magas színvonalú mérkőzést játszottak.Az első félidő első felében a Honvéd tudta többet birtokolni a labdàt mert sokszor indokolatlanul mélyen védekeztünk. A huszadik perc után többet tudtunk birtokolni, letámadásaink is nagy szàzalékban sikeresek voltak, vagy zavart okoztak az ellenfélnél. Sokadszor jött rosszkor a szünet mert a második játékrészt a Honvéd kezdte újfent jobban, majd meg is szerezte a vezetést. A Honvéd találata után újra váltani tudtak a fiúk, ismét többet birtokoltuk a labdát, tudatosan és türelmesen játszottunk. A végjátékban sajnos büntetőt hibáztunk. Ahogy a Puskás-meccs után is elmondtam: nagyon remélem,hogy találkozunk a Honvéddal a rájátszásban, mert ez is egy olyan meccs volt, ami előre viszi mindkét csapat játékosainak és a magyar foci fejlődését. További sok sikert kívánok a Honvéd együttesének is.