Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 21. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Illés Akadémia-Haladás U14 0-3 (0-3)

DVTK edzőközpont, 40 néző. Játékvezető: Majoros Tamás, Balázs Mátyás, Tóth Ádám. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Farkas R., Dudás B., Juhász K., Lengyel V., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Bordás B., Nagy M., Juhos Á., Vinga Z. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
Illés Akadémia-Haladás U14: Őri K. - Bolla Á., Kelemen M., Tóth E., Söptei B., Sipos-Kiss D., Virág Á., Meskó M., Klement D., N. Krone, Tasnádi Á. Vezetőedző: Szűcs János.
Csere: Dudás B. helyett Lippai A. a 26., Meggyesfalvi B. helyett Kis A. a 41., Vinga Z. helyett Szita I. a 41., Sipos-Kiss D. helyett Papp M. a 49., Tasnádi Á. helyett Molnár L. a 49., Juhos Á. helyett Gulácsi M. az 51., Tóth E. helyett Nyári O. a 60., Söptei B. helyett Szele M. a 60., Virág Á. helyett Markó M. a 63., Gyebróczki D. helyett Balázs T. a 65., Bordás B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 65.percben. 
Gólszerző: N. Krone (0-1) a 15., Sipos-Kiss D. (0-2) a 23., Söptei B. (0-3) a 38. percben.

Sipos Gergő: - Egy fizikálisan erősebb ellenféllel találkoztunk! Az első félidőben teljesen beszorítottak minket a saját térfelünkre és jól akadályozták meg a labdakihozatalainkat. A második negyven percben már jobban kijöttünk a nyomás alól és két-három nagy ziccerünk volt, amit nem sikerült értékesíteni. Összességében az ellenfelünk rászolgált a három pontra. 

Szűcs János: - Őszintén  mondom, hogy nagyon szeretek a DVTK-van játszani. Nagyon jó csapatuk van, fociznak, nagyon szimpatikus amit csinálnak. Igazából arra készültünk, magas letámadással igyekeztünk minél több labdát szerezni. Az első félidőben ez extra módon sikerült is, amivel eldöntöttük a mérkőzést. Sajnos a pálya mély talaja miatt a második játékrész már nem volt annyira élvezhető. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindkét csapatban több olyan játékos van, akivel a későbbiekben komolyabb szinten is fogunk találkozni.