Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 12. forduló

Puskás Akadémia FC U14 - Diósgyőri VTK U14 2-1 (0-1)

Felcsút, Pancho Aréna, 40 néző. Játékvezető: Cseh Roland (Mohácsi Ferenc Márk, Almádi Sándor).
Puskás Akadémia FC U14: Almási K. - Bankó M., Boda V., Papp K., Görög V., Ölbei B., Nagy D., Hódi M., Erdei Zs., Moldován M., Németh-Hám V. Vezetőedző: Deák Zsolt. 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Meggyesfalvi B., Tóth B., G. Rados, Birk B., Pápai O., Kristóf Z., Fehér Á., István M., Berta Cs., Béres B. Vezetőedző. Takács Péter. 
Csere: Papp K. helyett Ádám L. a 41., Görög V. helyett Sebestyén M. a 41., Nagy D. helyett Serbin A. a 41., Hódi M. helyett Pálmai Cs. a 41., Moldován M. helyett Somogyi T. a 41., Németh-Hám V. helyett Finta B. a 41., Ölbei B. helyett Schneider Á. az 58., István M. helyett Sallai K. a 60., Béres B. helyett Takács Á. a 60., Berta Cs. helyett Kanyó Zs. a 69., G. Rados helyett B. Samsyka a 74., Fehér Á. helyett Lupkovics G. a 74. percben. 
Gólszerző: Béres B. (0-1) a 30., Finta B. (1-1) az 55., Meggyesfalvi B. (2-1, öngól) a 65. percben. 

Deák Zsolt: - hamarosan...

Takács Péter: - Első fèlidőben kimondottan jól és veszélyesen futballoztunk, megszereztük a vezetést, rúgtunk egy kapufát és jól hoztuk ki a labdákat. A középső - és a saját zónás védekezésünk is stabil volt. A fordulást követően egy szöglet után a Puskás Akadémia kiegyenlített, ami azért bosszantó, mert rengeteget gyakoroljuk. Sajnos annyira picik vagyunk, hogy sokszor létrára kellene másznunk, hogy legyen esélyünk kifejelni a beérkező labdákat. A mérkőzés végén benyomott minket a Puskás, és egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést, ezzel együtt a győzelmet is. Összességében stabilak voltunk és voltak nagyon jó egyéni teljesítmények. A jelenünk ez, de előbb-utóbb meg fogunk nőni, és akkor ez a fajta fizikális deficit el fog tűnni. Akkor pedig sokkal reálisabb esélyeink lesznek az eredményes futballra.

Fotó: Kanyó Zoltán