Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1-4 (1-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Goneth Béla (Nagy Csaba, Hegedűs Balázs). 
Diósgyőri VTK: Dojcsák B. - Balázsi L., Ferencsik S., Homenszki R., Fekete V., I. Stavinchuk, Lichy K., V. Khomenko, Sipos Zs., Paksai R., Lajcsik V. Vezetőedző: Takács Péter. 
Ferencvárosi TC: Tóth Z. - Vas B., Kókai L., Almássy L., Madarász Á., Gágyor D., Tóth A., Manner B., Szabó Sz., Kokovai Cs. Vezetőedző: Lucsánszky  Tamás. 

Csere: Fekete V. helyett Sáreczki Sz. a 46., Lajcsik V. helyett Silomon L. a 48., Madarász Á. helyett Ván Á. a 62., Szabó Sz. helyett O. Serdilikov a 62., Stavinchuk helyett B. Furdetskyi a 69., Paksai R. helyett Bodnár B. a 69., Berényi E. helyett Benczik Z. a 83. percben. 
Sárga lap: I. Stavinchuk az 5., Paksai R. a 27., Silimon L. a 78., Kókai L. a 80. percben. 
Gólszerző: Balázsi L. (1-0) a 11., Berényi E. (1-1) a 60., Gágyor D. (1-2) a 62., O. Serdilikov (1-3) a 66., Berényi E. (1-4) a 82. percben. 

Takács Péter: A mérkőzés előtt azt mondtam a srácoknak, hogy a futballpályára nyerni megy ki az ember, a moziba, a színházba pedig azért, hogy élvezze az előadást. A második félidő csaknem a feléig győzelemre álltunk és ha nem is mindig, de túlnyomó részben azt láttam viszont, amit kértem a csapattól. A második félidőben azonban öt perc alatt  ismét megvertük magunkat, a bombaerős csapattal felálló Fradi kihasználta a gyermeteg hibáinkat. Aki a futballban az igazságot keresi az nagyon gyorsan eltévedhet. Ugyanakkor, ha nem is mindig igazságos játék, rendkívül hamar tükröt mutat azoknak,  akik fejben nincsenek rendben. Gratulálok egykori edzőmnek, Lucsánszky Tamásnak a győzelemhez és sok sikert kívánok neki.

Fotó: Balla Miklós