Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Diósgyőri VTK - Bp. Honvéd 2-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Nagy Róbert (Fülöp Szabolcs).
Diósgyőri VTK: Varga H. - Szemes L., Puskás Z., Martis M., Bialkó Z., G. Rados, Szabó B., Schőn B., Juhász H., B. Samsyka, Lupkovics G. Vezetőedző: Germán Gábor. 
Bp. Honvéd: Mácsik M. - Simon A., Kralicsek S., Solymos K., Huszár S., Hallay J., Varga B., Horváth-Garaba B., Cornides L., Schmél Á., Demeter D., Vezetőedző: Fűzfa Gergely. 

Csere: Demeter D. helyett Kincses K. a 12., Cornides L. helyett Halgas A. a 41., Huszár S. helyett Karos  O. az 52., Varga B. helyett Solymos G. az 52., Szabó B. helyett S. Ziadi az 55., B. Samsyka helyett Kelemen Z. az 55., Hallay J. helyett Kollár B. az 59., Schmél Á. helyett Kenderesi N. az 59., Schön B. helyett R. Vaidych a 62., Lupkovics G. helyett T. Pashaiev a 62., Puskás Z. helyett Kovács Á. a 67., Martis M. helyett Balogh B. a 67. percben. 
Sárga lap: Varga B. a 35., Hallay J. az 57., Balogh B. a 70. percben. 
Gólszerző: Szabó B. (1-0) az 5., Szabó B. (2-0) a 28.percben. 

Germán Gábor: - Gratulálok az egész csapatnak az eredményhez és a hozzáálláshoz egyaránt. Védekezésben szinte hiba nélkül hoztuk le a mérkőzést és játékban is előreléptünk a múlt héthez képest. A hátulról való építkezésen még dolgoznunk kell, mert gyakran olyan szituációkban is a hosszú labdát választottuk, amikor lehetőség volt a kis játékra. Összességében nagyon büszke vagyok a játékosokra, ezen az úton kell haladunk tovább.