Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA 1-2 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Fehér Ádám (Hegedűs Csaba, Hegedűs  Balázs). 
Diósgyőri VTK: Németh B. - Bodnár B., Ferencsik S., Vass L., B. Furdetskyi, Tóth Zs., Horváth Zs., Lichy K., N. Kovalenko, Silimon L., Kiss B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Debreceni VSC-DLA: Engedi M. - Tercza G., R. Soroka, Vaskó A., Sain B., Horváth-Gaudi A., Kosztyák S., Bökönyi M., Perpék Sz., Szakács L., Török A. Vezetőedző: Kerekes Zsombor. 

Csere: Szakács L. helyett Kohut M. a 46., Tercza G. helyett Mona Á. a 67., Perpék Sz. helyett A. Segal a 67., Horváth Zs. helyett Jászberényi P. a 73., Silimon L. helyett Briz Cs. a 79., B. Furdetskyi helyett Kiss M. a 86., Tóth Zs. helyett Z. Khameliuk a 86., Bökönyi M. helyett Juhász I. a 89., Sain B. helyett Nagy M. a 90+4. percben. 
Sárga lap: Kosztyák S. a 3., Kiss B. a 29., Szakács L. a 32., Bökönyi M. a 65., Horváth Zs. a 72. percben. 
Piros lap: Ferencsik S. a 65., Vaskó A. a 65. percben.
Gólszerző: Tóth Zs. (1-0) a 49., Perpék Sz. (1-1) az 56., Juhász I. (1-2) a 90+3. percben. 

Takács Péter: - Tudom, hogy része a futballnak, de nem szeretem az átmeneteket. Amikor sok ilyen van egy meccsen az annak a jele, hogy sok hibával játszanak a csapatok. Emiatt egy  hektikus mérkőzés után alakult ki a végeredmény. Nem tudom azt mondani, hogy jól játszottunk. Ettől ugyanis sokkal magasabb szinten is tudtnak futballozni a játékosaim. Ugyanakkor az egész csapat hatalmas melót tett bele a találkozóba, ezért megemelem előttük a kalapom. Elkezdhetnék “bírózni” és ebban keresni a kifogásokat, de nem teszem. A játékosainknak ugyanis nincs szükségük a kifogásokra, vagyunk annyira vagányak, hogy megtanuljuk kezelni azt is, ha valami nem úgy történik, ahogy terveztük. Az, hogy ezúttal nem sikerült megnyerni ezt a mérkőzést egy nagy lecke volt, nem csak a fiúknak, hanem nekem is. Szépen megtanuljuk a leckét és megyünk tovább a céljaink felé!

Fotó: Balla Miklós