Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK - Illés Akadémia 1-1 (1-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Mészáros Márk, Ács Koppány). 
Diósgyőri VTK: Varga H. - Szemes L., Puskás Z., Martis M., Bialkó Z., G. Rados, B. Samsyka, Kelemen Z., Schőn B., Juhász H., Szabó B. Vezetőedző: Germán Gábor. 
Illés Akadémia: Hajba B. - Takács Á., Molnár B., Szalma Z., Mihók M., Módly S., Fonnyadt Z., Angler B., Bock B., Magadics M., Szabó B. Vezetőedző: Körhöcz György. 

Csere: Puskás Z. helyett A. Kharchenko a 41., Angler B. helyett Ládonyi B. a 41., Mihók M. helyett Lakatos L. a 41., Magadics M. helyett Székely M. az 55., Szabó B. helyett Szakács B. a 65., B. Samsyka helyett Kovács Á. a 65., Schön B. helyett S. Ziadi a 65., Martis M. helyett D. Dzobko a 70., Szabó B. helyett Kozma B. a 70., Szalma Z. helyett Németh B. a 70. Kelemen Z. helyett T. Pashaiev a 73. percben. 
Sárga lap: Martis M. az 53., Takács Á. a 81. percben.
Gólszerző: Martis M. (1-0) az 5., Szemes L. (1-1, öngól) a 79.percben. 

Germán Gábor: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést és a játékunk is tetszetős volt. Sajnos az első félidő közepétől visszaesett a játékunk, a középpályán az Illés Akadémia tudott a középpályán dominálni. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, de sajnos a második félidőben is sok volt a gyenge egyéni teljesítmény. Ami bosszantó, hogy így is eljutottunk egy lesgólig és egy kapufáig, amivel lezárhattuk volna a mérkőzést. A padról beszálló játékosok sem tudtak új szint hozni a játékunkba, sőt a széleken még sebezhetőbbek lettünk. Az utolsó percen egy oldalról bejövő labda után szerencsétlenül tisztáztunk, amivel kialakult a végeredmény. A játék képe alapján nem érdemeltünk győzelmet viszont, ha az utolsó percig győzelemre állunk, akkor meg kell tanulni behúzni egy mérkőzést. Gratulálok a srácoknak az egész őszi szezonhoz. A második fél évben még többet fogunk dolgozni a fejlődésük érdekében.