Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 14. forduló

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 1-2 (0-2)

Budapest, Népliget, Játékvezető: Kiss Richárd (Szűcs István Dávid, Paczér Balázs). 
Ferencvárosi TC: Tóth Z. - Vas B., Vén B., Kókai L., M. Keita, Csánk-Takács K., Farkas Á., Tomasek G., O. Serdiukov, Gágyor D., Kokovai Cs. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. 
Diósgyőri VTK: Dojcsák B. - Lichy K., B. Furdetskyi, I. Stavinchuk, Horváth Zs., Z. Khameliuk, N. Kovalenko, Silimon L., Bathó T., Szakos B., Bacsa B. Vezetőedző: Takács Péter.  

Csere: Gágyor D. helyett Benczik Z. a 46., Z. Khameliuk helyett Briz Cs. a 46., Tomasek G. helyett Lestál Sz. a 72., Silimon L. helyett Temesvári M. a 79., Bathó T. helyett Major M. a 79., Horváth Zs. helyett Macsó M. a 86., Vas B. helyett Iványos R. a 90., Vén B. helyett Kovács K. a 90., M. Keita helyett Lakatos Cs. a 90., B. Furdetskyi helyett O. Fomychov a 90+5. percben. 
Sárga lap: Bacsa B. a 33., M. Keita a 60., Csánk-Takács K. a 62., Kokovai Cs. a 66., Horváth Zs. a 85. percben. 
Gólszerző: Bathó T. (0-1) a 9., Horváth Zs. (0-2) a 45., Csánk-Takács K. (1-2) az 55. percben. 

Takács Péter: -  Győzni jöttünk és győztünk! Ez viszont nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy a stábommal eredményes edzők legyünk, jó játékosok kellenek. Diósgyőrben az U19-ben remek játékosok vannak, de ami még fontosabb: igazi csapatot alkotnak. Egy olyan közösség a miénk, amely ha kell, tűzbe megy a másikért. A Ferencváros a bajnokság egyik legjobb csapata, de mi jobbak voltunk. Meg volt a tervünk arra, mit akarunk a labdával és mit akarunk a labda ellen játszani. Taktikailag végig fegyelmezettek és szenvedélyesek voltunk. Nem akarom túl ünnepelni ezt a meccset, mer rengeteg dolgunk van még ebben a bajnokságban. Szerényen és alázatosan dolgozunk tovább, és a jövőben is mindent megteszünk egymásért, valamint a klubért. Szeretem a csapatom akkor is, ha 4-0-ra vezet a félidőben ellenünk a Paks, viszont egy Fradi elleni győzelem után meg is emelem előttük a kalapom. Maradjunk annyiban: nekünk diósgyőri csávóknak nagyon jó érzés , ha a Fradit meg tudjuk verni idegenben.