Összefoglaló 2020. augusztus 2., vasárnap

DVTK tartalék - DVSC II 0-0

Hazai döntetlennel kezdte meg az NB III. Keleti csoportjának 2020/2021-es küzdelmeit a DVTK tartalék együttese a DVSC második számú csapata ellen.

DVTK tartalék - DVSC II 0-0


NB III. Keleti csoport 1. forduló

DVTK tartalék - DVSC II 0-0

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Flinta Zoltán, Ancsin Zolán)
DVTK tartalék: Bukrán - Shestakov, Ivánka, Lehóczki, Nagy Á. - Gönczi, Kispál - Zsiga, Kecskeméti, Karika - Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula
DVSC II: Nagy S. - Tordai, Kovács R., Pelles, Bene Á., Talpalló, Gellén Sárosi, Juhász M., Nikitscher, Sármály. Vezetőedző: Szatmári Csaba

Csere: Shestakov helyett Farkas M. a 46., Sármány helyett Jankelic a 46., Gönczi helyett Zsemlye a 60., Kecskeméti helyett Csávás a 70., Talpalló helyett Bökönyi a 75., Juhász M. helyett Szabó Á. a 84. percben.
Sárga lap: Talpalló a 11.,Pelles a 19., Zsiga a 21., Sármány a 46. percben. 


Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Szervezetten védekeztünk az egész mérkőzésen, mentálisan teljes mértékben rendben volt a csapat. A labdaszerzés utáni előre játékban kell fejlődnünk, koncentráltabbnak kell lennünk a befejezéseknél és akkor a győzelem sem fog elmaradni. Értékeljük a mérkőzést és készülünk a következő megmérettetésre. A DVTK Labdarúgó Sportakadémia nevében gratulálok az NB III.-ban először pályára lépő játékosoknak.

Szatmári Csaba: - Egy küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.