Összefoglaló 2021. április 18., vasárnap

DVTK tartalék - BVSC 1-0 (1-0)

Zsinórban az ötödik győzelmét szerezte meg az NB III-as labdarúgó bajnokságban a DVTK tartalék együttese. A piros-fehérek hazai körülmények között a táblázat második helyén álló BVSC-Zugló csapatát győzték le. A mindent eldöntő találatot Schildkraut Krisztián szerezte tizenegyesből, a mérkőzés 13. percben.

DVTK tartalék - BVSC 1-0 (1-0)


NB III. Keleti csoport, 30. forduló

DVTK tartalék - BVSC-Zugló 1-0 (1-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Mencsik László (Kurinka Béla, Rozsnaki Gábor).
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - S. Shestakov, Ivánka P., Mrva P., A. Kalandadze - Schildkraut K., Jónyer K., Zsemlye B., Gönczi S., G. Omarashvili - J. Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
BVSC-Zugló: Horváth G. – Májer G., Komódi F., Tóth K., Szilágyi M., Murai S., Kelemen P., Pintér N., Balogh M., Ladányi L., Fisli A. Vezetőedző: Céró Bálint

Csere: Jónyer K. helyett Kispál T. a 46., Gönczi S. helyett Csatári G. a 46., Komódi F. helyett Balázs B. a 62., Pintér N. helyett Simon K. a 62., G. Omarashvili helyett Jurek G. a 70., A. Kalandadze helyett Nagy Á. a 70., Fisli A. helyett Schrammel Á. a 75., Schildkraut K. helyett Csávás B. a 84. percben. 
Sárga lap: Jónyer K. a 17., Murai S a 42., Fisli A. az 58., S. Shestakov a 60., J. Cortés a 63. percben. 
Piros lap: Balogh M. a 92. percben. 
Gólszerző: Schildkraut K. (1-0, 11-esből ) a 13. percben.

Kulcspillanat

13. perc. Schildkraut Krisztián harcolt ki egy tizenegyest, amit saját maga értékesített, 1-0. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Ilyen mérkőzések szükségeltetnek a fiatal akadémisták számára, hogy beleszokjanak a felnőtt futball légkörébe. Nagyon nagy küzdelem volt a találkozón, mindkét oldalon komoly gólszerzési lehetőségekkel. Végig nyílt sisakos támadó futballt játszott mindkét csapat. A játékosoknak helyén volt a szívük, és több labdarúgónk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Ötből öt mérkőzést nyertünk ebben a két hétben, ezért a kalapomat megemelem a fiúk előtt. Nem állunk meg egy pillanatra sem, folytatjuk a megkezdett, tudatos munkát. Gratulálunk Jurek Gábor első felnőtt bajnoki mérkőzéséhez,  és sok sikert kívánunk a BVSC labdarúgó csapatának

Céró Bálint: - Gratulálok a Diósgyőrnek, sok tehetséges játékos mutatta meg, hogy érdemes a magyar futballba energiát fektetni. A csapatomnak sajnos a mai napon semmi sem sikerült. Fizikálisan és hozzáállásban mindent megtettünk, de voltak nehezítő körülmények amiket nem tudtunk legyőzni. Sok sikert kívánok a diósgyőri csapatnak.