Összefoglaló 2021. május 3., hétfő

LU19: DVTK - DEAC 3-6 (1-3)

Egyre több jelét mutatja a fejlődésnek a DVTK leány U19-es csapata. Ez ugyan ezúttal a pontszerzésben nem látszott, viszont a csapat teljesítményében egyértelműen lemérhető. A DEAC ellen sikerült megszerezni a vezetést, ezután viszont fordítottak a hajdúságiak. Ettől függetlenül Roza László csapata végig igyekezett megnehezíteni esélyesebb ellenfele dolgát.

LU19: DVTK - DEAC 3-6 (1-3)


Leány U19-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Debreceni EAC LU19 3-6 (1-3)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: dr. Vigh Tünde (Papp Róbert, Orbán Levente). 

Diósgyőri VTK LU19: Kovács L. - Kerékgyártó J., Kóka J., Váradi L., Galambosi P., Dudás E., Fodor L., Stumpf Zs., Tóth B., Szilágyi A., Tamás L. Vezetőedző: Roza László. 

Debreceni EAC LU19: Oláh J. - Fekésházy E., Keczán Zs., Balogh M., Veres L., Éles R., Ferenczi V., Katona K., Papp B., Balogh M., Zelei D. Vezetőedző: André Antónia. 

Csere: Stumpf Zs. helyett Petrovics R. a 46., Balogh M. helyett Molnár D. a 80. percben. 

Gólszerző:  Tamás L. (1-0) az 5., Balogh M. (1-1) a 17., Éles R. (1-2) a 21., Veres L., (1-3) a 44., Dudás E. (2-3) az 50., Éles R. (2-4) az 54., Éles R. (2-5) a 65., Tamás L. (3-5) a 71., Éles R. (3-6) a 86. percben.

Roza László: - Ezen a mérkőzésen összességében nagyon jól játszott a csapat, és erről a lányok mérkőzésről mérkőzésre tanúbizonyságot is tesznek. Ez még akkor is igaz, ha a végeredmény nem ezt tükrözi. Csak gratulálni tudok nekik, hiszen minden olyan dolgot melyet a mérkőzés előtt illetve a szünetben megbeszéltünk, a lányok a mérkőzés nagy részében megvalósították.

André Antónia: - Sok hibával játszottunk ezen a mérkőzésen. Rúgtunk ugyan gólokat, de maximalista vagyok, ezért mindig találok hibát. Az a bizonyos pohár viszont most félig tele van. Gratulálok a játékosoknak, remélem, lesz még sanszunk megszerezni az ezüstérmet.