Összefoglaló 2021. október 20., szerda

NB III: Sényő - DVTK tartalék 1-4 (0-2)

Zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg az NB III-as labdarúgó bajnokságban a DVTK tartalék csapata. A piros-fehérek a Keleti csoport 13. fordulójában Sényőn vendégszerepeltek, ahonnan 4-1-es sikerrel hozták el a bajnoki pontokat. Diósgyőri részről Tóth Borisz, Makrai Gábor, Csatári Gergő és Jónyer Kristóf volt eredményes.

NB III: Sényő - DVTK tartalék 1-4 (0-2)


NB III., Keleti csoport, 13. forduló

Sényő-Carnifex FC - DVTK tartalék 1-4 (0-2)

Sényő, 200 néző. Játékvezetők: Gál Péter, Flinta Zoltán, László István Sándor. 
Sényő-Carnifex FC: Járvás L. - Bodó G., Klepács K., Szilvási P., Fenyőfalvi D., Toldi A., Kalocsai L., Farkas M., Tóth M., Kapacina V., Orosz M. Vezetőedző: Imrő László. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Tóth B., Csatári G. - Korbély K., A. Suljic, Makrai G. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Fenyőfalvi D. helyett Lakatos L. a 46., Tóth M. helyett Vámos M. a 46., Kalocsai L. helyett Schmidt P. a 46., Oláh B. helyett Magyar L. a 74., Kispál T. helyett Jónyer K. a 74., Toldi A. helyett Páll Zs. a 79., Csatári G. helyett Holló P. a 85., Tóth B. helyett Rostás A. a 85. percben. 
Sárga lap: Oláh B. az 56., Kalocsai L. az 58.,  A. Suljic a 61. percben. 
Gólszerző: Tóth B. (0-1) a 6., Makrai G. (0-2) a 20., Csatári G. (0-3) a 70., Jónyer K. (0-4) a 80., Orosz M. (1-4) a 87. percben. 

Kulcspillanatok

6. perc: Suljic indult meg a tizenhatoson belül, a lövése a hazai kapusról kipattant, Tóth Borisz azonban közelről a kapuba fejelt, 0-1.
20. perc: Korbély húzott el a jobb oldalon, keresztbe passzolt, az érkező Makrai pedig a hazai kapuba továbbított, 0-2.
70. perc: Nagy Ákos szerzett labdát a sényői tizenhatos sarkánál, Csatárihoz továbbított, aki középről a kapus mellett a hálóba gurított, 0-3.
80. perc: Girdán csapott le egy labdára a hazai térfélen, elhúzta a kapus mellett, majd önzetlenül továbbtette és Jónyer a kapuba továbbított, 0-4.
87. perc: Egy pontatlan kirúgás után Orosz Máté csapott le a labdára, amit szép mozdulattal emelt a DVTK tartalék kapujába, 1-4. 

Vezetőedzői értékelés

Imrő László: - Érthetetlen módon adtunk egy félidei előnyt az ellenfélnek. A szünet után megpróbáltunk visszajönni, de ez az időszak legfeljebb húsz percig tartott, ami az egész találkozót nézve vajmi kevés. 

Zsivoczky Gyula: - Profi módon hoztuk le ezt a számunkra nagyon fontos mérkőzést. Három győzelmet arattunk egy hét alatt, emiatt érthetően nagyon pozitív a hangulat. Csapatként működtünk és nagyon jól használtuk ki az adódó lehetőségeinket. Nem ünneplünk, a földön maradunk és megkezdjük a felkészülést a Salgótarján elleni összecsapára, amit szintén meg akarunk nyerni.