Összefoglaló 2021. november 15., hétfő

LU17: DVTK - ETO 1-5 (0-5)

Fél óra remek teljesítmény után a jó erőkből álló győri csapat a felülkerekedett a Diósgyőri VTK L17 elleni bajnoki mérkőzésen. A zöld-fehérek a szünetre jelentős előnyt szereztek, a fordulás után viszont a diósgyőri csapatnak volt tartása, amit az is jelez, hogy a második játékrészt sikerült megnyerni.

LU17: DVTK - ETO 1-5 (0-5)


Országos Leány U17-es bajnokság, 10. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - ETO FC Győr LU17 1-5 (0-5)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: dr. Vigh Tünde, Kákóczki Áron. 
Diósgyőri VTK U17: Bényei B. - Kemenyiczki L., Tóth B., Papp S., Galambosi P., Szondi Zs., Kiss D., Majnár A., Tamás L., Oláh Cs., Havasi B. Vezetőedző: Sütő Krisztián. 
ETO FC Győr LU17: Kovács L. - Szabó F., Kuntzl N., Hécz Zs., Horváth J., Kovalter R., Petrovics P., Dombi R., Máthé E., Kondrád K., Gyürü-Gehrig S. Vezetőedző: Rácz Zsófia. 
Csere: Máthé E. helyett Varga V. az 50., Tóth B. helyett Magyar H. az 55., Kiss D. helyett Szilágyi A. az 55., Szabó F. helyett Hordós N. a 65., Gyürü-Gehrig S. helyett Sümeghy V. a 65., Szondi Zs. helyett Nagy G. a 67., Majnár A., helyett Dervalics D. a 67. percben.
Sárga lap: Tamás L. a 48.,, Rácz Zs. az 59., Kemenyiczki L. a 89. percben. 
Gólszerző: Petrovics P. (0-1) a 26., Hécz Zs. (0-2) a 31., Szabó F. (0-3) a 33., Kemenyiczki L. (0-4, öngól) a 40., Petrovics P. (0-5) a 45., Dervalics D. (1-5) a 72. percben. 

Sütő Krisztián: - A csapat az első harminc percben nagyszerűen futballozott, mind védekezésben, mind támadás építésben. A szezon legjobb fél órája volt. Utána sajnos egyéni hibákból, rossz döntésekből rövid időn belül kaptuk a gólokat, ami az egész csapatot megfogta. A második játékrészben mindkét csapat részéről visszaesett a mérkőzés dinamikája, de újra fegyelmezetten tudtunk játszani, aminek az eredménye, hogy megnyertük ezt a játékrészt. Ilyen dinamikus fejlődéssel még fogunk meglepetést okozni a bajnokságban. Gratulálok Győr csapatának!

Rácz Zsófia: - Szerettük volna megismételni a két csapat első fordulójában lejátszott mérkőzését, ami végül sikerült, mert magabiztosan nyertünk. Ettől függetlenül a diósgyőri csapaton látszanak a fejlődés jelei, gratulálok nekik, további sok sikert kívánunk.