Összefoglaló 2022. október 4., kedd

LU17: MTK - DVTK 4-0 (3-0)

Egy korai tizenegyes góllal hamar megszerezte a vezetést az MTK korosztályos csapata a DVTK ellen. A folytatásban is hazaiak domináltak, akik végül megérdemelten nyerték meg a találkozót.

LU17: MTK - DVTK 4-0 (3-0)


Országos Leány U17-es bajnokság, 7. forduló

MTK Budapest LU17 - Diósgyőri VTK LU17 4-0 (3-0)

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum, 50 néző. Játékvezető: Sarlakgoudarzi Farhang, Ferencz-Török Tímea Katalin, Róka Krisztián. 
MTK Budapest LU17: Hegedűs I. - Pára H., Zsirka-Klein A., Halász A., Bánfi G., Szabó M., Tőzsér V., Horváth L., Garda J., Tassy K., Kiss Sz. Vezetőedző: Korozmán Norbert. 
Diósgyőri VTK U17: Bényei B. - Majnár A., Képes J., Bánsági H., Székely E., Megyes Zs., Fekete R., Sándor L., Vadász V., Magyar H., Szilvási N. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Vadász V. helyett Keczán F. a 46., Hegedűs I. helyett Kovács L. a 46., Zsirka-Kllein A. helyett Borzák L. a 46., Bánfi G. helyett Gabona L. a 46., Halász A. helyett Papp-Kálmán B. az 55., Horváth L. helyett Spéth V. az 55., Pára H. helyett Hettiger P. a 74., Kiss Sz. helyett Farády N. a 74., Megyes Zs. helyett Dervalics D. a 77., Fekete R. helyett Alföldi R. a 79. percben. 
Gólszerző: Bánfi G. (1-0) a 6., Tőzsér V. (2-0) a 36., Tőzsér V. (3-0) a 42., Tőzsér V. (4-0) a 83. percben. 

Korozmán Norbert: - Nehéz első félidő volt, hiszen ez ellenfél masszívan védekezett, melyet nehéz volt feltörni. Türelmesen, labdajáratással és mélységi beindulásokkal próbáltunk a DVTK mögé kerülni, melyekből szerencsére gólok születtek. Második félidőben szabadabban tudtunk focizni és sok helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk azokat gólra váltani.

Csiszár Szabolcs: - A korai büntető nagyon megzavarta a csapatot, ezért több nagyobb hibát is elkövettünk az első félidőben. A támadó játékunk ezúttal nem volt olyan veszélyes, mint egy héttel ezelőtt. Egy jól játszó MTK-val szemben jelenleg erre voltunk képesek.